9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Footlogics Sensi Inlegzool M (41-43) 1PR

Inlegzolen voor gevoelige en pijnlijke voeten

29,95
  • Op voorraad:  36  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Footlogics Sensi M 41-43 Inlegzolen zijn ontwikkeld volgens de meest recente orthopedische principes en inzichten in samenwerking met podologen. De Footlogics Sensi is ontworpen om druk en wrijving op de voet bij mensen met gevoelige en pijnlijke voeten te verlichten.
De toplaag van Plastazote, een geheugenschuim, vormt zich tijdens het gebruik naar de vorm van de voeten. Hierdoor wordt volledige ondersteuning en optimale drukverdeling geboden. Corrigeert bij overpronatie waardoor de druk op de enkels verlicht wordt
Is tevens geschikt bij hielspoor, pijn aan de bal van de voet, platvoeten, vermoeide en zere voeten, lage rugklachten, kniepijn en algemene voetklachten. Geschikt voor normale dames- en herenschoenen, laarzen, wandel-, sport,- en golfschoenen.

Hoe te gebruiken?
Verwijder het originele voetbed dat zich in uw schoeisel bevindt (tenzij dun en plat) en vervang dit door de Footlogics Sensi. De zolen kunnen eenvoudig ingekort worden door te knippen langs de lijnen aan de onderkant van de zool. Het kan een paar dagen duren om aan Footlogics inlegzolen gewend te raken. Als het niet direct comfortabel aanvoelt, draag de zolen dan gedurende de eerste dagen slechts een aantal uren per dag en bouw dit rustig uit: elke dag 1 uur langer. De zolen kunnen het beste gereinigd worden met een lauwwarme, vochtige doek: niet laten weken. Laat de vochtige zolen drogen aan de lucht. Footlogics inlegzolen kunnen niet in de wasmachine en niet in de droger.
Footlogics inlegzolen gaan bij normaal dagelijks gebruik ongeveer een jaar mee.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Footlogics Sensi Inlegzool M (41-43) 1PR?

Meer uit ons assortiment