9477.960 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Epitact Hielspoor Inleghakken Maat 36-40 2ST

Met Epithelium en de Physio'Choc-technologie

Korting 15%
19,95 16,95
  • Merk:  Epitact
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 3660396010433
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Epitact Hielspoor Inleghakken bevatten het door voetspecialisten erkende Physio'Choc-technologie. Dit is een krachtige schokdemper die de energie van schokken tijdens het lopen wegneemt en geven mensen met hielspoor daarmee meer comfort. Tevens wordt hiermee pijn in de gewrichten en rug vermindert. De Epitact Hielspoor Inleghakken hebben een dikte van 5 mm en zijn eenvoudig aan te brengen in de schoenen, dankzij de dubbelzijdige hechtband. De hieltjes moeten met sokken, kousen of een panty gedragen worden, kunnen niet worden gewassen en zijn meerdere maanden te gebruiken.

Deze verpakking bevat 2 inleghakken voor vrouwen in de maat 36-40. Ook verkrijgbaar voor mannen: Epitact Hielspoor Inleghakken Maat 41-45.

Hoe te gebruiken?
Voor het 1e gebruik moet u het beschermlaagje op het dubbelzijdige hechtband verwijderen. Plaats de hieltjes vervolgens in de schoenen. Als de hieltjes te breed zijn voor de schoen, kunnen ze eenvoudig met een schaar op de gewenste maat worden afgeknipt.

Waarschuwingen
Bji een allergische reactie stopt u onmiddellijk met het gebruik van dit product. Niet gebruiken op een onbeschermde wond. Bij personen die lijden aan artritis, diabetes, een polyneuropathie of een neuropathie van de onderste ledematen of spataderen: gebruik het product nooit op een wond, houd de voet in de gaten tijdens het gebruik en vraag altijd advise aan uw arts of podoloog.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Epitact Hielspoor Inleghakken Maat 36-40 2ST?

Meer uit ons assortiment