Bestel nu
0
€ 0,00
Etixx Creatine 3000 Tabletten 90TB
Etixx Creatine 3000 Tabletten 90TB

Etixx Creatine 3000 Tabletten 90TB

30,84
  • Merk: Etixx
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 5425012104396
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

Productbeschrijving

Versnelt de recuperatie direct na een inspanning en ondersteunt de spieropbouw

Algemeen
Etixx Creatine 3000 Tabletten zijn speciaal geschikt voor iedereen die aan krachtsporten en teamsporten doet. Bij korte en maximale inspanningen is er afbraak van ATP in de spieren. Spieren hebben slechts ATP voor zo`n 2 seconden. Daarom wordt er creatinefosfaat afgebroken in het lichaam om de inspanning te kunnen voortzetten. De hoeveelheid hiervan kan worden worden verhoogd door supplementen met creatine. Door deze supplementen wordt er meer ATP aangemaakt en dit zorgt ervoor dat de spieren meer snelle brandstof hebben. Daarnaast bevat Etixx Creatine ook glutamine en taurine. Dit zijn twee essentiële aminozuren. Het is aangetoond dat creatine prestatie bevorderend kan worden voor herhaalde sprints of korte intensieve inspanningen.

De producten van Etixx vormen een breed assortiment aan voeding en voedingssupplementen die specifiek zijn ontwikkeld sporters en actieve mensen optimaal te laten presteren.

Dosering
1 tot 3 tabletten tijdens voorbereiding op competitie of volgens voorschrift (medisch advies is aangeraden bij hoger of langer gebruik). De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

Creatine monohydraat

750 mg

Taurine

200 mg

L Glutamine

50 mg
Waarschuwingen

Waarschuwingen 
Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist