Bestel nu
0
€ 0,00
Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience Sachets 14ST
Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience Sachets 14ST

Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience Sachets 14ST

29,75 27,97
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  43  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

Productbeschrijving

Met maar liefst 17 bacteriënstammen is dit het meest geavanceerde en breed inzetbare bacterie supplement

Algemeen
Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience is een probiotica met maar liefst 17 verschillende bacteriestammen per sachet en is daarmee het meest geavanceerde en breed inzetbare bacterie-product. Dit bacteri-supplement bevat 7 soorten lactobacillen (melkzuurbacteriën) en 5 soorten bifidobacteriën, maar ook lactococcen, pediococcen, streptococcen en enterococcen die uitgebreid wetenschappelijk zijn onderzocht. De Bacteri 17 Expert Resilience bevat bovendien gegarandeerd 8 miljard bacteriën tot het einde van de houdbaarheidstermijn.

Aan de Bonusan Bacteri-producten worden geen onnodige hulpstoffen, andere vitamines of mineralen toegevoegd. Hierdoor kan een langere levensvatbaarheid van de bacteriën worden gegarandeerd en het rehydratievermogen van de aanwezige bacteriestammen worden bewaakt. De bacteriën worden geproduceerd en gedroogd onder gecontroleerde omstandigheden. Het drogen zorgt ervoor dat de bacteriën voor langere tijd houdbaar blijven, mits bij kamertemperatuur, in een droge omgeving en afgeschermd (capsules of sachets) bewaard. Bacterieproducten hebben een dragerstof nodig om bewaard te kunnen worden. Als dragerstof gebruiken we voor de Bacteri 17 Expert Resilience maltodextrine, fructo-oliogosachariden (FOS) en inuline, ook wel bekend als fermenteerbare voedingsvezels.

Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience:
- minimaal 8 miljard levensvatbare bacteriën gegarandeerd tot einde van de houdbaarheidstermijn;
- bevat het breedste en meest geavanceerde spectrum met 17 verschillende bacteriestammen;
- de sachets beschermen de bacteriën optimaal tegen vocht, licht en lucht en zijn eenvoudig mee te nemen.

Let op: Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience is de vervanger van de Bonusan Probio Expert Resilience. U leest in de bijsluiter wat er is gewijzigd.

Dosering
Los de inhoud van 1 sachet op in een glas lauw water van maximaal 37°C, oftewel lichaamstemperatuur, kort doorroeren en direct opdrinken. Voor het grootste effect wordt aangeraden om het Bacteri-supplement in te nemen op een lege maag voor het slapengaan. Een ander goed innamemoment is een half uur voor het ontbijt of in combinatie met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd.

Ingrediënten

Maltodextrine, inuline, mix van bacteriestammen.

Samenstelling per sachet

Mix van bacteriestammen: Lb. acidophilus LA1, Lb. bulgaricus LB025, Lb. casei BGP93, Lb. paracasei 101/37, Lb. plantarum 14D, Lb. reuteri LR92, Lb. rhamnosus LR1, Lb. salivarius LS04, Bb. animalis ssp. lactis Bi1, Bb. bifidum BBF055, Bb. breve Bbr8, Bb. longum SP54, Bb. longum ssp. infantis BI221, E. faecium SF68, Lc. lactis SP38, P. acidilactici PA09., S. thermophilus ST075

8 x I10⁹ KVE

Inuline

500 mg


Bijsluiter
Download bijsluiter
Waarschuwingen

Het kan voorkomen dat bij aanvang met een supplement met bacteriestammen gasvorming of krampen optreden. Hoewel dit misschien ongemakkelijk kan zijn is het volkomen normaal en betekent dit dat de bacteriën de darm levend hebben bereikt. Na een paar dagen tot een week past het lichaam zich aan en nemen deze verschijnselen af of verdwijnen. Het kan helpen de eerste week met een halve dosis te beginnen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist