DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Canesten Gyno, Foot en Skin

Wat is Canesten? En hoe behandelt Canesten een vaginale schimmelinfectie, voetschimmel of een schimmelinfectie van de huid? Er zijn verschillende Canesten producten voor het behandelen van vaginale klachten.Lees meer
 • Canesten Skin Crème bij Huidschimmel 30GR

  Canesten Skin Crème bij Huidschimmel | 30GR

  (22)
  Voorraad: > 50
  11,99
 • Canesten Gyno Crème 35GR

  Canesten Gyno Crème | 35GR

  (33)
  Voorraad: > 50
  14,99
 • Canesten Gyno 1 Zachte Capsule 1CP

  Canesten Canesten Gyno 1 Zachte Capsule | 1CP

  (13)
  Voorraad: > 50
  16,99
 • Canesten Foot Crème bij Voetschimmel 20GR

  Canesten Foot Crème bij Voetschimmel | 20GR

  (12)
  Voorraad: > 50
  9,49
 • Canesten Gyno 1 Tablet 1TB

  Canesten Canesten Gyno 1 Tablet | 1TB

  (5)
  Voorraad: > 50
  15,99
 • Canesten Gyno Balance Gel 7ST

  Canesten Gyno Balance Gel | 7ST

  (37)
  Voorraad: > 50
  16,89
 • Canesten Gyno Balance Capsules 7CP

  Canesten Gyno Balance Capsules | 7CP

  (2)
  Voorraad: > 50
  17,49
 • Canesten GYNO 1 Daagse Crème 1ST

  Canesten Canesten GYNO 1 Daagse Crème | 1ST

  (3)
  Voorraad: > 50
  16,99
 • Canesten Gyno Cool Gel 35GR

  Canesten Gyno Cool Gel | 35GR

  Voorraad: > 50
  9,99

Wat is Canesten?

Canesten is specialist op het gebied van de behandeling van schimmelinfecties. Voor zowel vaginale schimmelinfecties, als voor voet- en huidschimmel heeft het merk producten beschikbaar die u van die vervelende, jeukende schimmel af kunnen helpen.

Wat is een schimmelinfectie?

Een schimmelinfectie, niets is zo vervelend als dat. Het jeukt namelijk vaak en de huid kan rood zijn, schilferig en ongemakkelijk aanvoelen. En wellicht schaamt u zich ook. Dat is niet nodig. Schimmelinfecties komen vaak voor.

Veel mensen hebben weleens last van een schimmelinfectie. Schimmels zijn namelijk van nature in ons lichaam aanwezig. En in sommige situaties kunnen ze de overhand krijgen en een infectie veroorzaken.

Bijvoorbeeld wanneer u ziek bent geweest of wanneer u antibiotica heeft gebruikt. Of wanneer uw weerstand verlaagd is bijvoorbeeld. Het zijn allemaal situaties waardoor de natuurlijke balans tussen bacteriën en schimmels verstoord kan raken.

Waar bevindt een schimmelinfectie zich zoal?

U kunt op verschillende plekken last hebben van een schimmelinfectie, waaronder:

 • Op de voeten: voetschimmel;
 • Elders op de huid: een huidschimmel;
 • Een schimmelinfectie van de vagina: vaginale schimmel.

Gelukkig kunt u thuis wat aan uw schimmelinfectie doen. U kun het namelijk behandelen met de producten van Canesten.

Wanneer Canesten gebruiken?

Voor iedere vorm van schimmelinfectie is er een geschikte Canesten crème, capsule of tablet verkrijgbaar. Afhankelijk van de plek van de schimmel, kiest u een behandeling. Hieronder leest u meer over de verschillende schimmelinfecties en hoe u ze kunt behandelen met Canesten.

Canesten keuzehulp

Benieuwd welk product van Canesten het meest geschikt is voor u? Kom er snel achter met de Canesten keuzehulp.

Canesten Gyno bij vaginale schimmel

Bij een vaginale schimmelinfectie gebruikt u Canesten Gyno crème, een capsule of een tablet, geschikt voor vrouwen vanaf 16 jaar. Canesten Gyno is het enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij een vaginale schimmelinfectie.

Wat is een vaginale schimmelinfectie?

Bij een vaginale schimmelinfectie krijgt de schimmel Candida albicans de overhand. Er groeit meer van deze schimmel dan normaal gesproken de bedoeling is.

Wat zijn de symptomen van een vaginale schimmelinfectie?

 • Jeuk aan de vulva en soms ook in de vagina;
 • Branderig gevoel aan de schaamlippen;
 • Witte afscheiding, die iets dikker kan zijn dan normaal of vlokkerig;
 • Rode opgezwollen schaamlippen;
 • Pijn bij het vrijen;
 • Een branderig gevoel bij het plassen.

Hoe gebruikt u Canesten Gyno?

 • Canesten Gyno tablet
De Canesten Gyno tablet kunt u inbrengen in de vagina, met de vingers of met de bijgeleverde applicator. Het is 1 tablet, voor een ééndaagse behandeling. De tablet dood de schimmel en zorgt zo snel voor verlichting van de klachten van de vaginale schimmelinfectie.
 • Canesten Gyno capsule

Ook de Capsule van Canesten Gyno is een ééndaagse kuur van 1 capsule. Het gaat om een zachte capsule die gemakkelijk is in te brengen in de vagin. De capsule vormt zich naar uw lichaam. Hierdoor is dit een comfortabele plaatselijke behandeling van de vaginale schimmel. U brengt de capsule met of zonder gebruik van de bijgeleverde applicator zo diep mogelijk in uw vagina. Het bevat clotrimazol en het behandelt de schimmel snel en effectief.

 • Canesten Gyno Crème

Canesten Gyno Crème is een zesdaagse behandeling waarmee u zowel inwendig als uitwendig de vaginale schimmelinfectie kunt behandelen. Als u het inwendig gebruikt, dan brengt u het ’s avonds voor het slapengaan zo diep mogelijk in, in de vagina. Wanneer u enkel uitwendig jeukklachten heeft kunt u uitwendig behandelen. Dit doet u door de schaamlippen tweemaal daags in te smeren met een dun laagje crème, gedurende ongeveer 1 week. Ook deze crème dood de schimmel en verlicht de klachten van branderigheid en jeuk.

 • Canesten Gyno 1 Daagse Crème
Canesten GYNO 1 Daagse Crème is een snelle behandeling van vaginale schimmel. U gebruikt de crème ’s avonds voor het slapengaan. U brengt dan één applicatorvulling zo diep mogelijk in, in de vagina. Dit doet u met deze behandeling eenmalig. Het dood de schimmel en verlicht de klachten van de vaginale schimmelinfectie.
 • Canesten Gyno Balance Gel
Het kan ook dat u geen last heeft van een vaginale schimmel maar dat er sprake is van bacteriële vaginose. In dat geval is er sprake van overgroei van bacteriën in de vagina. Dan is een andere behandeling geschikt. Namelijk de Canesten Gyno Balance Gel. De Canesten Gel verlicht de onaangename geur die past bij een bacteriële vaginose en het beperkt de groei van bacteriën, door het herstel van de natuurlijke pH in de vagina. U kunt deze gel gebruiken door 7 dagen lang, iedere dag 1 tube van de gel in te brengen in de vagina.
 • Canesten Gyno Balance Capsules
Als  liever geen gel gebruikt kunt u ook kiezen voor capsules. De Canesten Gyno Balance Capsules verlichten, net als de gel, de onaangename geur die past bij een bacteriële vaginose en het beperkt de groei van bacteriën, door het herstel van de natuurlijke pH in de vagina. U kunt de capsules gebruiken door 7 dagen lang, iedere dag 1 capsule in te brengen in de vagina.
Mag ik Canesten Gyno gebruiken bij zwangerschap?

Tijdens een zwangerschap komen vaginale schimmelinfecties vaker voor. Dat komt door de hormonen, die ook de balans in de vagina kunnen verstoren. Tijdens de zwangerschap is het wel van belang dat u altijd met de huisarts overlegt, voordat u medicatie gaat gebruiken. Dat geld ook voor Canesten Gyno.

Canesten Foot Crème: bij voetschimmel

Hebt u last van blaasjes, schilfers, kloofjes of rode plekken op de voeten? Jeuken ze, of hebt u een branderig gevoel? En is uw voet vochtig? Grote kans dat u een voetschimmel hebt. Met een voetschimmel blijven rondlopen is geen goed idee, u kunt anderen besmetten en het kan voor uzelf knap vervelend zijn. Daarom is het verstandig om de voeten te behandelen met een antischimmelcrème zoals Canesten Foot Crème.

In deze crème zit Clotrimazol. Dat is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat de schimmels gedood worden. Daardoor verdwijnt de voetschimmel en daarmee dus ook uw klachten!

Hoe gebruikt u de Canesten Foot Crème?

Smeer twee keer per dag de Canesten Foot crème op de plaatsen waar de voetschimmel zit. De crème trekt snel in en ruikt niet. Voor een optimaal resultaat en om te voorkomen dat de schimmel weer terugkomt, is het belangrijk dat u twee weken lang blijft smeren nadat de symptomen van de voetschimmel zijn verdwenen.

Canesten Skin Crème: bij huidschimmel

Bij een schimmel elders op de huid is er ook vaak een ronde plek met een rode rand zichtbaar. Huidschimmel komt vaak voor onder de oksels, op de liezen of onder de borsten, maar het kan ook op de rug of in de knieholtes voorkomen. Vaak bevindt een huidschimmelinfectie zich in de plooien van de huid.

Voor huidschimmel kunt u Canesten Skin crème gebruiken. Ook in deze crème zit clotrimazol, de werking is dan ook hetzelfde: het doodt de schimmels, gaat de groei tegen en zorgt dat u geen last meer hebt van jeuk en andere vervelende symptomen.

Hoe gebruikt u Canesten Skin Crème?

Smeer de crème twee keer per dag op de plek van de schimmelinfectie. Ga daarmee twee weken door nadat de klachten zijn verdwenen.

Belangrijk:

 • Canesten is een geneesmiddel en bevat de werkzame stof clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter;
 • Gebruik Canesten niet bij overgevoeligheid voor clotrimazol;
 • Canesten Gyno Balance Gel is een medisch hulpmiddel. Lees de gebruiksaanwijzing voor u het product gebruikt;
 • Canesten Gyno Test is een zelftest en geeft een indicatie van wat er aan de hand is. Neem bij aanhoudende klachten contact op met de huisarts;
 • Als u na behandeling na 7 dagen nog steeds klachten heeft, neem dan contact op met de huisarts, de drogist of apotheker.

Waar kan ik Canesten online bestellen?

De vaginale schimmelinfectie, voetschimmelinfectie of huidschimmelinfectie behandelt u effectief met Canesten. Canesten online bestellen kan gemakkelijk bij DeOnlineDrogist.nl! Voor 21.30 besteld is de volgende dag in huis.

Wat kost Canesten?

Bovenaan deze pagina vindt u alle Canesten producten en bijbehorende prijzen die u kunt kopen op DeOnlineDrogist.nl. U ziet het ook hier wanneer Canesten in de aanbieding is.