9478.846 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Canesten Gyno 1 Zachte Capsule 1CP

Het enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij vaginale schimmel

15,37 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Canesten Gyno 1 Zachte Capsule wordt gebruikt bij infecties in of rond de vagina (schede), die worden veroorzaakt door bepaalde schimmel- of gistsoorten. Canesten GYNO 1 Zachte Capsule is een effectieve 1-daagse behandeling. Het doodt de vaginale schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de actieve stof clotrimazol. De zachte capsule is makkelijk in te brengen vormt zich naar uw lichaam en zorgt voor een comfortabele, lokale behandeling voor (inwendig) vaginaal gebruik. Voor uitwendige verlichting van de jeuk behandel je aanvullend met Canesten GYNO Crème.

Kenmerken van Canesten Gyno 1 zachte capsule:
- 1-daagse, snelle en effectieve behandeling voor vaginale schimmel;
- doodt de schimmel en verlicht zo jeuk en een branderig gevoel;
- behandeling met één zachte capsule voor inwendig gebruik met het actieve bestanddeel clotrimazol;
- makkelijk in te brengen, vormt zich comfortabel naar het lichaam.

Hoe te gebruiken?
Het inbrengen van de capsule in de vagina kan het beste plaatsvinden terwijl u op uw rug ligt, met iets opgetrokken en gespreide benen. De capsule kan met de bijgeleverde applicator of met de hand worden ingebracht: Inbrengen met behulp van de bijgeleverde applicator
1. Trek het staafje tot uit totdat u weerstand voelt. Steek daarna de capsule met de spitse kant in de daarvoor bestemde ruimte van de applicator.
2. Draai de capsule stevig in het uiteinde van de applicator. De capsule past er precies in.
3. Houd de schaamlippen met de vrije hand uit elkaar en breng de applicator met de capsule voorzichtig zo diep mogelijk in de vagina in.
4. Druk het staafje voorzichtig geheel in, zodat de capsule in de vagina wordt ingebracht. Trek vervolgens de applicator terug en gooi deze weg.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-canesten-gyno-1-capsule.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Canesten Gyno 1 Zachte Capsule 1CP?

Meer uit ons assortiment