Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Verzachting na de beet

Biolys Calmiderm Creme Tube 40GR

Calmiderm verlicht huidirritatie en vergemakkelijkt het herstel van de huid

5,55
  • Merk:  Biolys 
  • Inhoud: 40GR
  • EAN: 5420024600119
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, dinsdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kamille verlicht en verzacht een rode en gezwollen huid. In geval van irritaties en beten van bijvoorbeeld muggenof prikken van planten heeft calendula een beschermend en verlichtend effect op het epiderm. Lavendel lest de pijn en draagt bij tot de herstelling van de huid. De basis van Calmiderm is een emulsie die het epiderm hydrateert. Dit middel is derhalve ook geschikt voor een droge en geïrriteerde huid.
Aanbevolen bij:
- huidirritatie en roodheid van de huid, schrammen ;
- andere huidreacties ;
- kleine brandwonden en agressie door koude ;
- droge huid.

Dosering
Inwrijven. Verschillende malen per dag herhalen voor een optimaal resultaat. Calmiderm dringt snel in en laat geen sporen na. De aanwezige menthol geeft een aangenaam verfrissend gevoel.

Waarschuwing
In geval van irritatie en roodheid als gevolg van de zon, wordt aanbevolen een langdurige blootstelling aan de zon te vermijden zo lang de huid geïrriteerd is. De extracten gebruikt voor de samenstelling van Calmiderm bevatten alkohol : bij gebruik op open wonden kan dit even pikken. Voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen rond de ogen. Niet gebruiken bij ernstige brandwonden. Bepaalde personen kunnen overgevoelig zijn aan één van de bestanddelen van Calmiderm (kamille, lavendel, benzoëtinctuur, …). In dit geval dient het gebruik gestopt te worden.

Calmiderm Crème is natuurlijke formule zonder parabenen of toegevoegd parfum

Calmiderm bevat alcohol. Bij gebruik op open wonden kan dit even prikken. Voorzichtigheid is geboden bij het aanbrengen rond de ogen. Niet gebruiken bij ernstige brandwonden of zonnebrand.

Ingredienten

Formule
moedertinctuur van calendula officinalis 4 %, moedertinctuur van kamille 4 %, brandnetel 2 %, essentiële olie van lavendel (zonder terpenen!) 0,4 % en menthol 0,2 %.

Ingrediënten
aqua, cetearyl alcohol/ceteareth-20, calendula officinalis extract, chamomilla recutita extract, propyleenglycol, polyacrylamide/C13-C14, isoparaffin/laureth-7, glycerine, urtica urens extract, lavandula angustifolia oil (coumarine, geraniol, limonene, linalool), imidazolidinyl urea, menthol, papaver rhoeas extract, sorbic acid, ascorbic acid.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biolys Calmiderm Creme Tube 40GR?