Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Gal en lever supplementen

Bonusan Silybum Curcuma Capsules 200CP

Ondersteunt een gezonde leverwerking

95,30 89,58
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 200CP
  • EAN: 8711827117209
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Het gestandaardiseerde extract van mariadistelzaad (Silybum marianum) heeft op de eerste plaats een leverondersteunende en leverbeschermende werking; daarnaast is het goed voor de galfunctie. Het gestandaardiseerde curcumawortelstokextract (geelwortel) daarentegen ondersteunt allereerst de galfunctie: het bevordert de galuitscheiding en galstroom vanuit de galblaas. Op de tweede plaats heeft curcuma een positieve invloed op de lever. Door deze twee extracten te combineren, ontstaat een nieuw krachtig preparaat dat meer is dan de som der delen en bedoeld is als brede ondersteuning van de leverfunctie, galfunctie en spijsvertering.
Heeft een positieve invloed op lever en galblaas; Ondersteunt de reinigende werking van de lever; Ondersteunt de galreiniging; Stimuleert de spijsvertering; Bevordert een natuurlijke stoelgang; Ondersteunt de huidverzorging van binnenuit.

Dosering
Dagelijks 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Silybum-Curcuma extract is geschikt voor langdurig gebruik.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken bij een obstructie van de galwegen. Bij galstenen alleen gebruiken na overleg met een arts.

Ingredienten

 

Samenstelling per 2 capsules:
Silybum marianum semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 80% silymarine300mg
Curcuma longa rhizoma extract (Biocurcumine), gestandaardiseerd op minimaal 80% curcumine90mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, cellulose (HPMC).

Bevat geen:
GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. 

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Silybum Curcuma Capsules 200CP?