Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.060 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Fytotherapie

Bonusan Salvia Officinalis extract 60CP

Heeft uiteenlopende eigenschappen en kan onder meer gebruikt worden als antioxidant, voor gezonde luchtwegen en bij opvliegers.

28,59 26,88
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827017226
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De naam Salvia komt van het Latijnse woord voor redden of genezen. In het mediterrane gebied, waar de plant oorspronkelijk vandaan komt, is het een populaire remedie. Ook in onze streken hebben saliebladeren in de volksgeneeskunde altijd een belangrijke plaats ingenomen. Salvia heeft uiteenlopende eigenschappen en kan onder meer gebruikt worden als antioxidant, voor gezonde luchtwegen en bij opvliegers. Bovenal heeft Salvia een gunstig effect op de hersenstofwisseling. Saliebladeren bevatten diverse terpenen en andere inhoudsstoffen met een effect op het GABA-/benzodiazepine-receptorcomplex in de hersenen. Salvia werkt daardoor rustgevend en verbetert het geheugen.

Dosering
Dagelijks 1 à 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden spreiden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Salvia officinalis extract (4-6% essentiële oliën, min. 2,5% rozemarijnzuur) 400 mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), magnesiumstearaat.

Bevat geen:
GMO, gelatine, dierlijke substanties, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Salvia Officinalis extract 60CP?

Meer uit ons assortiment