Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Hart en bloedvaten>Hart en bloedvaten complex

Bonusan Groene Thee Extract Capsules 60CP

Ondersteunt hart en bloedvaten

30,89 29,04
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827008910
  • Op voorraad:  15  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Groene thee polyfenolen:
- Beschermen tegen vrije radicalen;
- Ondersteunen het behoud van gezonde cellen en weefsels;Zijn goed voor de leverfunctie, vooral de reinigende werking van de lever;
- Ondersteunen een goede vetstofwisseling en dragen bij aan een verantwoord cholesterolgehalte;
- Zijn gunstig voor de bloeddruk;Ondersteunen hart en bloedvaten;
Stimuleren de bloedsomloop;
- Ondersteunen de pancreasfunctie (bloedglucosehuishouding);
- Beschermen tegen ouderdomsverschijnselen.

Hoe werkt het?
Werking
Groene thee wordt al vijfduizend jaar in China gedronken. Het is van dezelfde plant afkomstig als zwarte thee. Voor het maken van groene thee worden de bladeren van de theeplant echter licht gestoomd voordat ze worden gedroogd. Hierdoor worden fermentatie-enzymen geïnactiveerd en treedt niet - zoals bij zwarte thee - fermentatie op, waarbij waardevolle polyfenolen worden geoxideerd. Het is bekend dat vooral ongefermenteerde groene thee een gunstige invloed heeft op de gezondheid. Groene thee is rijk aan catechines (bepaalde polyfenolen) zoals epicatechine, gallocatechine, epigallocatechine en epigallocatechine-gallaat (EGCg). EGCg wordt beschouwd als de meest krachtige stof in groene thee. Deze polyfenolen blijken hoofdzakelijk verantwoordelijk te zijn voor de gezondheidsbevorderende effecten van groene thee.

Gebruiksadvies
Dagelijks 1 tot 2 capsules tijdens of vlak na een maaltijd innemen.

Waarschuwing

Het innemen van groene thee kan slapeloosheid, onrust en een zenuwachtig gevoel veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt door de cafeïne in groene thee. Het stimulerend effect van groene thee is echter beduidend minder dan dat van koffie. Gemiddeld bevat een kop groene thee 50 mg cafeïne, koffie kan tot 150 mg cafeïne bevatten. Andere negatieve invloeden van groene thee zijn, ook in hoge doseringen, niet geconstateerd. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).


Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Camellia sinensis folium; 6:1. Gestandaardiseerd op minimaal 50% polyfenolen en minimaal 20% theanine (groene thee extract)  422 mg
 - waarvan polyfenolen 211 mg
 - waarvan theanine 84 mg 

Ingredienten:
cellulose (HPMC), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide.

Bevat geen:
soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling: Groene thee extract van Bonusan is gestandaardiseerd op 50% polyfenolen. Alleen bij een gehalte van 50% en de door ons gehanteerde, gepatenteerde extractiemethode, is het extract biochemisch nog vergelijkbaar met groene thee als drank. Bij hogere percentages is dat niet meer het geval. Het spectrum van de inhoudsstoffen in het Bonusan Groene thee extract correspondeert daarom goed met het spectrum aan inhoudsstoffen in de groene thee als drank. Dit is de beste garantie dat de werking van de groene thee drank in het extract behouden blijft. Camellia sinensis (Chinese groene thee) bevat van nature cafeïne.

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Groene Thee Extract Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment