Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Cholesterol supplementen

Bonusan Co-enzym Q10 50mg Capsules 60CP

Geeft energie en is gunstig voor de bloeddruk en goed voor de cholesterolspiegel

27,00 25,65
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827019077
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Met al meer dan 45 jaar ervaring in gezondheidsproducten, weet Bonusan hoe belangrijk een hoge kwaliteit is voor een goed werkzaam supplement. Dit product wordt dan ook vervaardigd van uitsluitend zuiver plantaardige Q10. Daarmee levert het de grootst mogelijke biologische beschikbaarheid, voor een optimale opname en werking.
• Oliebasis: hogere biologische beschikbaarheid
• 50 mg co-enzym Q10 per capsule
• Zeer goed opneembaar

Dosering
Dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Q10 wordt het best geabsorbeerd met vet voedsel. Om die reden is het aan te raden deze formule tegelijk met een vetbevattende maaltijd in te nemen. In sommige gevallen kan het nodig zijn de dosis tot 300 à 400 mg per dag op te voeren. Het duurt meestal enige tijd voordat het effect van co-enzym Q10 merkbaar is. Daarom wordt aangeraden om een kuur minimaal twee maanden vol te houden.

Waarschuwing
Invloed op anticoagulantia is bekend.Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Vitamine E is een belangijke synergist van coenzym Q10. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Ingredienten
Samenstelling per capsule:
Co-enzym Q10 (ubiquinon)  50 mg
Lecithine (uit soja)  25 mg

Ingredienten:
olijfolie (extra vierge), lecithine (uit soja), bijenwas, karamel.

 

Bevat geen:
GMO, maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Co-enzym Q10 50mg Capsules 60CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100