Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Q10

Bonusan Co-enzym Q10 50mg Capsules 60CP

Verwerkt in extra vierge olie voor optimale opname

29,09 27,35
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827019077
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Bonusan Co-enzym Q10 50mg is een voedingssupplement met Q10 en lecithine in de vorm van softgelcapsules. Het co-enzym Q10 (ubiquinon) is een vitamine-achtige voedingsstof die vetoplosbaar is en in alle lichaamscellen voorkomt. Het co-enzym komt met name voor in weefsels en organen die veel energie verbruiken, waaronder het hart, hersenen, spieren en lever. Lecithine is een vet dat in elke lichaamscel voorkomt. Lecithine is ook in voedsel, zoals sojabonen, te vinden. Co-enzym Q10 50mg van Bonusan bevat puur plantaardige Q10 uit fermentatie en is samen met de lecithine verwerkt in softgelcapsules van extra vierge olijfolie wat voor een optimale opname zorgt.

Dosering
Dagelijks 1 tot 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Q10 wordt het best geabsorbeerd met vet voedsel. Om die reden is het aan te raden deze formule tegelijk met een vetbevattende maaltijd in te nemen. In sommige gevallen kan het nodig zijn de dosis tot 300 à 400 mg per dag op te voeren. Het duurt meestal enige tijd voordat het effect van co-enzym Q10 merkbaar is. Daarom wordt aangeraden om een kuur minimaal twee maanden vol te houden.

Waarschuwingen
Invloed op anticoagulantia is bekend. Raadpleeg hiervoor een deskundige. Bewaaradvies: droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per softgelcapsule

Co-enzym Q10 (ubiquinon)

50 mg

Lecithine

25 mg

Ingrediënten
Vulstof (extra vierge olijfolie, bijenwas), capsulewand (gelatine, glycerine, water, (kleurstof caramel)), co-enzym Q10 (ubiquinon), lecithine.

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van: gist, mais, toegevoegde sacharose, conserveermiddelen, gluten, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, GGO, soja, lactose.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Co-enzym Q10 50mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment