Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Supplementen prikkelbaar gevoel

Bonusan Cimicifuga Racemosa Capsules 60CP

Helpt bij overgansverschijnselen

21,09 19,83
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8711827017110
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Cimicifuga Racemosa helpt bij overgangsverschijnselen, zoals wisselende stemmingen, irritatie en opvliegers. Het ontspant, is rustgevend en opbeurend en helpt om goed te slapen. Cimicifuga Racemosa zet aan tot een normale en regelmatige menstruatie, mede door het bevorderen van de doorbloeding in het bekken en helpt bij ongemakken rondom de menstruatie. Tevens ondersteunt het de botaanmaak en bevordert een goede vochtbalans.

Hoe werkt het?
Werking
Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is een populair vrouwenkruid, met name in de Verenigde Staten en Europa. Bestanddelen in de wortel van zilverkaars (met name triterpeenglycosides) ondersteunen de normale activiteit van het vrouwelijke hormonale systeem (de wisselwerking tussen hypothalamus, hypofyse en ovaria).

Gebruiksadvies
Dagelijks 1 of 2 maal 1 capsule tijdens of vlak na een maaltijd innemen.Het effect van inname van Cimicifuga racemosa is meestal merkbaar na vier tot acht weken.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Incidenteel kunnen maagdarmklachten, hoofdpijn, gewichtstoename of een lichte duizeligheid optreden. Daarnaast klagen sommige vrouwen over een zwaar gevoel in de benen. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Cimicifuga racemosa extract, gestandaardiseerd op 2,5% triterpeen glycosides (gemeten als 27-deoxyacteïne) overeenkomend met 4 mg triterpeen glycosides per capsule 160 mg

Ingredienten:
microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), magnesiumstearaat.

Bevat geen:
maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Cimicifuga Racemosa Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment