Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: tips om cadeaus mooi in te pakken

Tips om cadeaus mooi in te pakken

Wilt u voor de feestdagen uw cadeaus mooi inpakken? Wij geven u een aantal creatieve ideeën zodat u vol inspiratie met inpakken aan de slag kunt gaan!

Een cadeau inpakken met een onregelmatige vorm

Een vierkant of rechthoekig cadeau inpakken lukt vaak nog wel, maar wat als uw cadeau een onregelmatige vorm heeft? Niets is zo vervelend als een asymmetrisch cadeautje moeten inpakken! De oplossing is heel eenvoudig: stop cadeaus met een asymmetrische vorm in een doos en pak vervolgens de doos in met cadeaupapier. Inpakken gaat zo heel wat sneller en makkelijker!

Cadeaus mooi inpakken als u weinig tijd heeft

Toegegeven, december is voor veel mensen een hele drukke maand. Heeft u weinig tijd om cadeautjes mooi in te pakken? Maak het dan niet te ingewikkeld voor uzelf. Kleine cadeautjes kunt u prima samen in een cadeautasje stoppen. Dit ziet er erg netjes en feestelijk uit en kost weinig tijd. Geef bijvoorbeeld verschillende make-up producten zoals mascara, lippenstift en nagellak in een cadeautasje. Succes verzekerd!

Het inpakken zelf, hoe krijgt u dit strak en netjes?

Zien uw ingepakte cadeaus er wat rommelig uit? Eén van de meest gemaakte fouten is dat men te veel cadeaupapier gebruikt tijdens het inpakken. Hierdoor wordt het papier in elkaar gepropt en ziet het er niet netjes uit. De oplossing? Meet van tevoren hoeveel papier u nodig heeft. Zo bent u meteen zuiniger met uw cadeaupapier. Heeft u toch te veel papier gebruikt? Knip het overtollige papier bij de randen weg. Maak scherpe randen bij de vouwen. Dit zorgt er ook voor dat het ingepakte cadeau er heel wat strakker en dus netter uitziet.


Bekijk dit filmpje om te zien hoe u uw cadeau netjes kunt inpakken:

Maak het cadeau extra feestelijk

U kunt het cadeau inpakken en het hier bij laten. Dit is uiteraard helemaal prima. Maar wilt u extra feestelijk geven met kerst, dan kunt u de cadeaus ook nog versieren. U kunt bijvoorbeeld een lint of touw om het cadeau heen doen en het cadeau versieren met een dennentak of een naamlabel. Of versier uw cadeaus eens met stempels, washitape, sterretjes of kerstboompjes van karton.


Bekijk het onderstaande filmpje voor creatieve inpaktips.


Dit zijn onze tips om cadeaus mooi in te pakken. Lees ook onze cadeautips met cadeautjes onder de kerstboom. Cadeaus voor de feestdagen shopt u bij DeOnlineDrogist.nl!