9372.163 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Weerstand>Echinacea

Bloem Echinacea Extra Druppels 100ML

Geschikt voor het hele gezin

Korting 20%
13,89 11,11
  • Merk:  Bloem
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8713549002207
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bloem Echinacea Extra Druppels is geschikt voor het hele gezin. Deze druppels kunnen door alle gezinsleden van klein tot groot gebruikt worden. Het hoofdbestanddeel is Echinacea. Dit bekende plantenextract ondersteunt het immuunsysteem en heeft daarnaast een verzachtende invloed op de luchtwegen. Verder bevatten de druppels naast Echinacea tevens de extracten van Cat’s Claw en Plantago.

Dosering
Inwendig: Normaal 3 daags 40 druppels innemen met weinig water. Indien nodig mag men ieder uur of half uur een dosering innemen. Dosering kinderen: de leeftijf +3 druppels. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Uitwendig: de tinctuur verdunnen met 6 delen afgekoeld gekookt water. Dit kan men dan met een compres aanbrengen of met een schoon watje op de huid deppen.

Waarschuwingen
Tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding in overleg met een arts. Raadpleeg bij combinatie met medicijnen altijd uw huisarts. Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.


Ingredienten

Samenstelling
Kruidenextracten:

Rode zonnehoed-kruid (Echinacea purpurea)81%Cat’s Claw-bast (Uncaria tomentosa)10%Smalbladige zonnehoed-wortel (Echinacea angustifolia)4,5% Smalle weegbree-kruid (Plantago lanceolata)4,5% 

 

Ingredienten
Tincturen van kruiden, gezuiverd water, alcohol 50% vol.

Vragen & Antwoorden
Kun je dit product ook in een onderhoudsdoseting gebruiken?
Echinacea is bedoeld voor allerlei ongemakken veroorzaakt door een verminderde weerstand. Zolang deze ongemakken bestaan kunt u Echinacea in een kuurdosering gebruiken. Zodra het beter gaat, kunt u doorgaan met een onderhoudsdosering of stoppen met het gebruik.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bloem Echinacea Extra Druppels 100ML?

Meer uit ons assortiment