9365.682 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach Flower Remedies Zomereik 22 20ML

Bij oververmoeidheid en 'te lang doorgaan'

10,85

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Bach
 • Inhoud: 20ML
 • EAN: 741273006336
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Engelse naam: Oak
  Latijnse naam: Quercus robur
  Sleutelwoorden: uitgeput, maar worstelt door.

  Zomereik mensen zijn gewoonlijk moedig en sterk. Zij hebben zomereik nodig op het moment dat hun innerlijke kracht uitgeput raakt en moeheid de overhand krijgt. Zij gaan maar door, wat er ook gebeurt, waarbij ze hun moeheid negeren. Ze worden gedreven door een sterk plichtsbesef en zijn behulpzaam, gewetensvol en betrouwbaar. Ze zijn geduldig en volhardend en staan zichzelf niet toe te ontspannen zolang er nog werk te doen is. In plaats daarvan ploeteren zij koppig door (zie ook Rock Water en Vervain).
  Het eruit voortvloeiende verlies van hun natuurlijke kracht kan leiden tot depressie, frustratie en andere symptomen. Als deze mensen ziek zijn hebben zij het gevoel tekort te schieten, maar zij zullen onophoudelijk moeite doen om weer beter te worden.
  Het positieve vermogen van zomereik: mensen die gewoonlijk sterk zijn. Ze vormen vaak de steun en toeverlaat van hun familie of op hun werk. Ze hebben een geweldig uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, geduld en bergen energie. Ze kunnen goed omgaan met stress-situaties. Zomereik herstelt hun energie en helpt hen tijdig de noodzaak van rust en ontspanning te erkennen. Ze zorgen net zo goed voor zichzelf als dat ze toezien op hun verplichtingen.

  Etiket

  Ingredienten:
  Alcohol, tinctuur van eik bloesem.


  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bach Flower Remedies Zomereik 22 20ML?

  Meer uit ons assortiment