Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.972 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach Flower Remedies Den 24 20ML

Bij gebrek aan eigenwaarde en overmatig verontschuldigen

10,23
  • Merk:  Bach
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 741273006534
  • Op voorraad:  22  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Engelse naam: Pine
Latijnse naam: Pinus sylvestris
Sleutelwoorden: zelfverwijt, schuldgevoel.

Den wordt aangeraden aan mensen vol schuldgevoel en zelfverwijt. Zij geven zichzelf de schuld van de fouten die anderen maken en zelfs voor alles wat er maar fout gaat. Ze voelen zich onwaardig. Hun schuldcomplex en gevoel van schaamte is niet noodzakelijkerwijs gebaseerd op iets wat ze verkeerd hebben gedaan, maar doet de mogelijkheid tot vreugde in het leven teniet.
Deze mensen lijken nederig en verontschuldigend. Ze verontschuldigen zich zelfs als ze ziek zijn en kunnen het gevoel hebben dat ze hun ziekte of pijn verdienen.
Het positieve vermogen van Den: acceptatie van verantwoordelijkheid binnen realistische grenzen en een evenwichtig oordeel hebben. Positieve Den mensen accepteren en respecteren zichzelf net zozeer als anderen, zonder overdreven negatieve oordelen. Dr. Bach schreef over dit onderwerp: ‘Het kleinste spoor van veroordeling van onszelf of anderen is een spoor van veroordeling van de Universele Schepping der Liefde en dit beperkt ons en begrenst ons vermogen om de Universele Liefde via onszelf over te brengen op anderen.’
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Etiket

Ingredienten:
Alcohol, tinctuur van dennebloesem.


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bach Flower Remedies Den 24 20ML?

Meer uit ons assortiment