DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Bach Flower Remedies Aspen/Ratelpopulier 02 20ML
Bach Flower Remedies Aspen/Ratelpopulier 02 20ML

Bach Flower Remedies Aspen/Ratelpopulier 02 20ML

12,99
 • Merk: Bach
 • Inhoud: 20ML
 • EAN: 0741273004332
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
 • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
 • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor mensen die hun problemen verbergen achter luchthartigheid

Algemeen
In een negatieve aspen-stemming hebben mensen last van vage angstgevoelens.
Zij voelen zich ongemakkelijk en onrustig, zonder dat daar een aanwijsbare reden voor bestaat. Aspen-typen zijn zeer gevoelig en hebben een groot inlevingsvermogen.
Zij lijken een speciale antenne te hebben om subtiele signalen uit hun omgeving op te vangen. Veel indrukken tegelijk zorgen ervoor dat zij zich plotseling onbehaaglijk en gespannen kunnen voelen. Door hun rijke fantasie kunnen zij zich ook angsten aanpraten en zien - door ingebeelde voorgevoelens - altijd en overal beren op de weg. Aspen geeft een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Deze Bach bloesem-remedie verdrijft angstige gedachten en neemt onbestemde gevoelens weg.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Etiket

Ingredienten:
Alcohol, tinctuur van ratelpopulier bloesem.


Vragen & Antwoorden
Wat is de dosering van dit product?

De dosering van de Dr Bach remedies wil nog wel eens voor verwarring zorgen. Het is de bedoeling dat u 2 druppels van de remedie (indien meer remedies nodig kunt u dit bijmengen) in 30 ml water mengen. Van de gemengde substantie neemt u de 8 druppels per dag. (4x per dag 2) De Dr. Bach remedies hebben invloed op de gemoedstoestand en niet zozeer op het fysieke lichaam. Hierdoor is een hoge dosering niet nodig en zeker niet effectiever.

Hoe neem ik de remedies in?

Voeg 2 druppels van elke door u gekozen remedie toe aan een glas water. Neem zo vaak als u wilt een slokje ervan, maar neem minstens 4 maal zo’n glas water per dag om lange termijn problemen op te lossen. Indien u meerdere remedies gebruikt is het handiger als u een 30 ml pipetflesje (mengflesje) koopt waar u van iedere remedie 2 druppels in doet, vervolgens het flesje vult met water en hiervan minimaal 4x 4 druppels per dag van neemt. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of appelazijn toevoegen.

Waarom bevat dit product alcohol?

Dr. Edward Bach gebruikte de alcohol voor het conserveren. Dit is noodzakelijk voor de microbacteriën die anders kunnen groeien in het op water gebaseerde middel. Alcohol is dus geen actief middel, maar wordt puur toegevoegd voor de houdbaarheid.

Hoe snel is er een effect merkbaar?

Bij sommige personen zijn er al direct verschillen merkbaar, bij een ander kan het een tijdje duren. Het is ook afhankelijk van het type emotie dat wordt behandeld. Elk geval is uniek.

Hoeveel remedies kan ik in een keer nemen?

Wij adviseren niet meer dan 7 remedies per keer te nemen. Het lijkt soms dat meerdere remedies van toepassing zijn, maar probeer dan te voelen wat u op dat moment voelt en kies dan de remedies die daarbij horen. Gevoelens en emoties uit het verleden kunnen later behandeld worden, eerst de gevoelens van het heden dienen behandeld te worden.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Als u twijfels heeft adviseren wij altijd eerst uw dokter of verloskundige te raadplegen. Met betrekking tot de alcohol zien wij geen gevaar, omdat het zo’n kleine hoeveelheid is. Indien u zich houdt aan de gebruikelijke dosering kunt u de remedies met een gerust gevoel toepassen.

Kunnen de remedies alleen worden toegevoegd aan water?
Nee, ze kunnen ook toegevoegd worden aan thee, koffie, frisdrank, vruchtensap, etc. Omdat het gezondheidsproducten zijn, gaan we standaard uit van (mineraal)water. Bij hete dranken zal de alcohol verdampen, maar dat heeft geen effect op de werking van de remedie.
Wanneer kan ik stoppen met het nemen van de remedies?
Wanneer het probleem / emotie is verdwenen die behandeld werd. Het is niet noodzakelijk om de remedies te blijven nemen voor het geval dat het terugkomt, noch is het verslavend, noch is het schadelijk om ze te blijven nemen.
Zijn er combinaties die absoluut niet samen gebruik mogen worden?
Nee, zelfs de remedies die het meest tegenovergestelde behandelen (Vervain en Wild Rose bijvoorbeeld, of Vine en Centaury) mogen soms gelijktijdig door dezelfde persoon worden genomen. Alles is afhankelijk van de persoonlijkheid en de huidige emotionele toestand van de persoon die wordt behandeld.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Bach Flower Remedies Maskerbloem 20ML

  Bach Flower Remedies Maskerbloem | 20ML

  12,99
 • Bach Flower Remedies Zonneroosje 26 20ML

  Bach Flower Remedies Zonneroosje 26 | 20ML

  12,99
 • Gratis verzending Vision Everyday Day Sun Protect SPF20 180ML

  Vision Everyday Day Sun Protect SPF20 | 180ML

  27,49
 • Bach Flower Remedies Vogelmelk 29 20ML

  Bach Flower Remedies Vogelmelk 29 | 20ML

  12,99
 • Bach Flower Remedies Walnoot 33 20ML

  Bach Flower Remedies Walnoot 33 | 20ML

  12,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist