Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.363 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach Flower Remedies Walnoot 33 20ML

Helpt oude banden verbreken en aanpassen aan overgangssituaties

10,85
  • Merk:  Bach
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 741273007432
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Engelse naam: Walnut
Latijnse naam: Juglans regia
Sleutelwoorden: bescherming tegen verandering en invloeden van buitenaf.

Walnoot is voor mensen die het moeilijk vinden om zich aan te passen aan veranderingen en die overgevoelig zijn voor bepaalde ideeën, stemmingen en invloeden. Het is de remedie voor tijden van grote veranderingen in het leven zoals tanden krijgen, puberteit, zwangerschap, echtscheiding, menopauze; ook bij verandering van godsdienst, verhuizing of verandering van werkkring, een einde maken aan een verslaving of het verbreken van oude banden en beperkingen. Ook bij verdriet veroorzaakt door verandering, zoals het verlies van vrienden en bekende omstandigheden, het ouder worden, een sterfgeval, de naderende dood, enz.
Mensen die Walnoot nodig hebben, hebben vastomlijnde idealen en ambities. Zij willen graag vooruit komen in het leven, maar worden tegengehouden of op een zijspoor gezet. Dit komt door de invloed van een sterkere persoonlijkheid, door beperkende omstandigheden, door familiebanden of door banden met het verleden. Zij kunnen tijdelijk beïnvloed worden door de persoonlijkheid of problemen van een ander. Walnoot is nuttig voor therapeuten, genezers en hulpverleners die te maken hebben met emotioneel problematische cliënten waardoor ze zich leeggezogen voelen.
Het positieve vermogen van Walnut: de kracht om vooruit te komen en het eigen levenspad te blijven volgen zonder beperkingen uit het verleden. Noodzakelijke veranderingen in het leven worden gemaakt en plannen worden uitgevoerd ondanks ontmoediging door of bezwaren en spot van anderen.
Het is de remedie die standvastigheid biedt en bescherming tegen de invloed van anderen.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Etiket

Ingredienten:
Alcohol, tinctuur van WALNOOT bloesem.


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bach Flower Remedies Walnoot 33 20ML?

Meer uit ons assortiment