Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Axanova Power Patch 7ST
Axanova Power Patch 7ST

Axanova Power Patch 7ST

13,32
  • Merk: Axanova
  • Inhoud: 7ST
  • EAN: 7640113640279
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Warmte pleister voor soepele spieren en gewrichten

Algemeen
Axanova Power Patch is een warmte pleister voor soepele spieren en gewrichten, met een direct merkbare, langdurige warmte werking.

Na het aanbrengen van de Axanova power patch merkt u snel een weldadige prikkelende warmtewerking die gedurende ca 6 uur kan aanhouden dankzij de speciale combinatie van natuurlijke actieve stoffen en etherische oliën.

Wintergroenolie, kamfer en menthol bevorderen intensief de huidddorbloeding en bewerkstelligen een aangename warmte en ontspanning.

Wordt gebruikt op: nek, schouders, rug, armen, ellebogen, knieën, benen, spieren en gewrichten.

Hoe te gebruiken?
1. Folie van de patch verwijderen en op de gereinigde huis aanbrengen. 2. Door de patch strijkend met de hand aan te drukken kan de werking versterkt worden. 3. Sachet tegen warmte beschermen en na het openen weer goed afsluiten.

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. maximaal 3 patches per dag. Niet te gebruiken op open wonden, beschadigde huid, slijmvlies, ogen en bij huidziekten. Gebruiik direct beeindigen na irritaties. Niet in de ogen wrijven. Niet geschikt voor kinderen. Buiten bereik van kinderen bewaren en an gebruik direct weggooien.

Ingrediënten

Ingrediënten
Tissue polyester, Aqua, Polybutene, Natural latex, minerale olien, Camphor, Kaolin, Menthol, Methyl Salicylate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Polysorbate 60, Isopropylmyristic aced, Glycerin

 

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist