Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Supplementen prikkelbaar gevoel

Arkopharma Meno Expert 35mg Capsules 60CP

Natuurlijk middel met soja isoflavonen dat overgangsverschijnselen helpt verminderen

17,99
  • Op voorraad:  23  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkopharma Meno Expert 35mg is een hooggedosseerd voedingssupplement met soja isoflavonen. Het niet genetische en gemanipuleerde en bovendien gestandaardiseerde soja-extract zit verwerkt in een capsule dat 100% vegetarisch is. Door Arkopharma Meno Expert 35mg als aanvulling op uw dagelijkse voeding in te nemen, kunnen dus klachten als stemmingswisselingen, opvliegers, nachtelijk transpireren etc. verminderen.

Isoflavonen helpen de overgangsverschijnselen als opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen te verminderen. Dit komt doordat isoflavonen een soort eiwitten zijn die de fyto-oestrogenen: genisteïne en daidzeïne aanmaken. Deze fyto-oestrogenen lijken veel op oestrogeen: het vrouwelijke geslachthormoon die tijdens de overgang meer op de achtergrond treedt, met de vervelende overgangsverschijnselen als gevolg.

Dosering
’s Ochtends en ’s avonds één capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegetarische capsules

Soja extract 350 mg
  waarvan isoflavonen glycosiden 35 mg
    waarvan Daidzeïne 17 mg
Isoflavonen als aglyconen equivalent 22 mg
Ingrediënten
Sojascheten extract (Glycine max (L.) Merill), Vulstof (cellulose), Antiklontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat), Capsulewand van plantaardige oorsprong (hydroxypropylmethylcellulose), Natuurlijke kleurstoffen (ijzeroxide en titaandioxide).

Allergenen informatie
Bevat soja.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Meno Expert 35mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment