Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Stress situatie/rustgever>Sint janskruid

Arkocaps Sint Janskruid Capsules 45CP

Bij een neerslachtig gevoel

Korting 25%
13,49 10,12
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001101
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Sint Janskruid bevat 185 mg extract van de bloeiende toppen van de Hypericum perforatum en helpt bij een neerslachtig, somber of moedeloos gevoel. Arkocaps Sint Janskruid capsules worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bloeiende toppen. Alleen de bloeiende toppen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden als extract verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Sint Janskruid. De capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens 1 capsule tijdens het ontbijt met voldoende water innemen.

Waarschuwingen
Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met Sint Janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw arts of apotheker die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet. Gebruik Sint Janskruid uitsluitend in overleg met uw (huis)arts tijdens zwangerschap of borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 185 mg extract van de bloeiende toppen van de Hypericum perforatum en bevat maximaal 700 mcg hypericine.

Ingredienten
Sint Janskruidextract van de bloeiende toppen (Hypericum perforatum L.). Vulstof: Cellulose. Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose - Kleurstoffen: ijzeroxide en titaandioxide.


 

Vragen & Antwoorden
Wat is de inhoud van een capsule?
Dit product bevat 500mcg hypericine per capsule.
Wanneer is het effect merkbaar?

Al na 2-3 weken is de positieve invloed duidelijk merkbaar. Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 2-3 maanden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Sint Janskruid Capsules 45CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 27