Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Stress situatie/rustgever>Sint janskruid

Arkocaps Sint Janskruid Capsules 150CP

Bij een neerslachtig gevoel

Korting 25%
36,49 27,37
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345003051
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Sint Janskruid helpt bij somber- en een neerslachtig gevoel.
Het omhulsel van de Arkocaps Sint Janskruid capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het bovengronds bloeiende gedeelte, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering
's Morgens en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Waarschuwingen
St. Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Overleg met uw arts/apotheker/trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.

Als u al erg gevoelig bent voor zonlicht, mag u St janskruid niet gebruiken: er bestaat een kans dat u in combinatie met langdurige blootstelling aan zonlicht en gelijktijdig gebruik van St Janskruid last krijgt van huidreacties. Vooral mensen met een zeer licht huidtype kunnen hier last van hebben.

Gebruik tijdens Zwangerschap en/of het geven van borstvoeding.
Er bestaan op dit moment onvoldoende gegevens om de veiligheid van St Janskruid tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding te garanderen. Daarom wordt aangeraden om St janskruid gedurende de zwangerschap of periode van borstvoeding zonder overleg met uw arts niet te gebruiken.
Omdat er ook onvoldoende gegevens zijn over het gebruik van St janskruid, bij kinderen, wordt geadviseerd om St Janskruid zonder overleg met uw arts niet te gebruiken bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.

 

Ingredienten

Samenstelling per capsule:
185 mg extract van het bovengronds bloeiend gedeelte van de Hypericum perforatum en is gestandaardiseerd op 500 mcg hypericine.


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Sint Janskruid Capsules 150CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 27