Let op: uw bestelling wordt niet morgen, maar binnen 2 werkdagen geleverd. Lees hier waarom

Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00
Arkocaps Sint Janskruid Capsules 150CP
Arkocaps Sint Janskruid Capsules 150CP

Arkocaps Sint Janskruid Capsules 150CP

20% korting
30,0237,52
 • Merk: Arkocaps
 • Inhoud: 150CP
 • EAN: 8715345003051
 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Bij een neerslachtig, somber of moedeloos gevoel

Algemeen
Arkocaps Sint Janskruid bevat per capsule 185 mg extract van de bloeiende toppen van de Hypericum perforatum (Sint Janskruid). St. Janskruid is een bijzondere plant die pas optimaal gaat bloeien rond de tijd dat de zon zijn hoogste stand heeft bereikt. Dit bloeiproces is voornamelijk opmerkelijk doordat de werking van deze plant het zonnetje in úw leven weer laat schijnen. Sint Janskruid kan hierdoor goed worden ingezet bij een neerslachtig, somber of moedeloos gevoel.

Het omhulsel van de Arkocaps Sint Janskruid capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de bloeiende toppen, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens 1 capsule tijdens het ontbijt met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Hypericum perforatum L. Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met Sint Janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw arts of apotheker die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet.

Er bestaan op dit moment onvoldoende gegevens om de veiligheid van Arkocaps Sint Janskruid capsules tijdens de zwangerschap of de periode dat borstvoeding wordt gegeven te kunnen garanderen. Derhalve wordt geadviseerd in deze situaties Arkocaps Sint Janskruid uitsluitend in overleg met uw (huis)arts te gebruiken. Arkocaps Sint Janskruid dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat: 185 mg extract van de bloeiende toppen van de Hypericum perforatum en bevat maximaal 700 mcg hypericine.

Ingredienten
Sint Janskruidextract van de bloeiende toppen (Hypericum perforatum L.). Vulstof: Cellulose. Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Kleurstoffen: ijzeroxide en titaandioxide. 

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met Sint Janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw arts of apotheker die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Gratis verzending Arkocaps Ginseng Capsules 150CP

  Arkocaps Ginseng Capsules | 150CP

  -25%
  33,75
  45,00
 • Arkocaps Ginkgo Capsules 150CP

  Arkocaps Ginkgo Capsules | 150CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -15%
  18,26
  21,45
 • Gratis verzending Arkocaps Propolis Capsules 150CP

  Arkocaps Propolis Capsules | 150CP

  -25%
  34,31
  45,75
 • Gratis verzending Arkocaps Heermoes Capsules 150CP

  Arkocaps Heermoes Capsules | 150CP

  -15%
  21,89
  25,75
 • Arkocaps Biologische Ashwaganda Capsules 45CP

  Arkocaps Biologische Ashwaganda Caps... | 45CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  12,00
  16,00

Aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist