Bestel nu
0
€ 0,00
Arkocaps Q10 Capsules 30CP
Arkocaps Q10 Capsules 30CP

×

of

Arkocaps Q10 Capsules 30CP

Korting 15%
16,50 14,03
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8715345002719
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Verhoogt de vitaliteit

Algemeen
Arkocaps Q10 bevat per capsule 30 mg van het co-enzym Q10. Q10 is van belang voor het optimaal functioneren van de cellen, weefsels en inwendige organen. Daarbij is dit co-enzym een belangrijke stof voor de energieproductie in de cellen. Dankzij deze positieve eigenschappen is dit voedingssupplement goed in te zetten bij een verminderde weerstand en vermoeidheid.

Het omhulsel van de Arkocaps Q10 capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van co-enzymen, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
1 capsule per dag tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor het co-enzym Q10. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Q10 alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Q10 dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat: 30 mg co-enzym Q10.

Ingrediënten 

Maltodextrine, Co-enzym Q10 (30 mg per capsule), plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Hoeveel mg Q-10 bevat een capsule?

De capsules bevatten 30mg Q-10 per capsule.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist