Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Propolis Capsules 150CP
Arkocaps Propolis Capsules 150CP

Arkocaps Propolis Capsules 150CP

Korting 15%
Adviesprijs 36,50 31,03
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345002986
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  35  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Propolis extract

Algemeen
Arkocaps Propolis bevat per capsule 250 mg propolis extract, dat uit de knoppen en hars van bomen is gewonnen. Alleen de Propolis die met succes alle kwaliteitscontroles heeft doorstaan wordt onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules.

Het omhulsel van de Arkocaps Propolis capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de Propolis, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
Kinderen van 6-14 jaar: 's Morgens tijdens de maaltijd 1 capsule met een groot glas water innnemen

Vanaf 15 jaar: 's Morgens 2 capsules tegelijkertijd tijdens de maaltijd met ene groot glas water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Elke capsule bevat: 342mg biologisch Propolis extract en is gestandaradiseerd op 17.5mg polyfenolen.

Ingrediënten

Biologisch Propolis extract, Biologische appel (Malus domestica) vezels, Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose)

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Propolis. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Propolis alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Propolis dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Vragen & Antwoorden
Wat is Propolis?

Propolis is een soort balsem die door de bijen wordt verzameld van knoppen en bladeren van verschillende bomen en planten. De bijen mengen de balsem met bestanddelen van stuifmeel en voegen er verschillende soorten buitengewoon werkzame enzymen en fermenten aan toe. Er is aangetoond dat er behalve drie soorten was (andere dan de was van raten) nog 18 stoffen in voorkomen, welke grotendeels uit vluchtige olien bestaan.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist