Bestel nu
0
€ 0,00
Arkocaps Propolis Capsules 150CP
Arkocaps Propolis Capsules 150CP

×

of

Arkocaps Propolis Capsules 150CP

Korting 15%
36,50 31,03
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 150CP
  • EAN: 8715345002986
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Propolis extract

Algemeen
Arkocaps Propolis bevat per capsule 250 mg propolis extract, dat uit de knoppen en hars van bomen is gewonnen. Propolis wordt door bijen gebruikt om hun soortgenoten in de bijenkorf te beschermen tegen virussen, bacteriën en schimmels. Deze werking is niet alleen goed voor bijen, maar ook voor mensen. Met Propolis verhoogt u namelijk uw natuurlijke weerstand en simuleert u uw immuunsysteem. Propolis dient daarnaast ook als antioxidant, wat u beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Het omhulsel van de Arkocaps Propolis capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de Propolis, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Propolis. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Propolis alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Propolis dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat: 250 mg Propolis extract.

Ingrediënten

Propolis extract. Vulstof: cellulose. Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wat is Propolis?

Propolis is een soort balsem die door de bijen wordt verzameld van knoppen en bladeren van verschillende bomen en planten. De bijen mengen de balsem met bestanddelen van stuifmeel en voegen er verschillende soorten buitengewoon werkzame enzymen en fermenten aan toe. Er is aangetoond dat er behalve drie soorten was (andere dan de was van raten) nog 18 stoffen in voorkomen, welke grotendeels uit vluchtige olien bestaan.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist