Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Lijnzaadolie Capsules 45CP
Arkocaps Lijnzaadolie Capsules 45CP

Arkocaps Lijnzaadolie Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 8,18 6,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345002696

×

of

Productbeschrijving

Rijk aan omega 3 vetzuren

Algemeen
Arkocaps Lijnzaadolie is een voedingssupplement, die rijk is aan het essentiële meervoudig onverzadigd vetzuur: Omega 3. Omega 3 wordt een essentieel vetzuur genoemd, doordat het niet door het menselijk lichaam kan worden aangemaakt. Lijnzaadolie verlaagt het cholesterolgehalte, normaliseert de bloeddruk en overwint huidklachten en allergieën.

Het omhulsel van de Arkocaps Lijnzaadolie capsules is een zogenaamde softgel capsule. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het zaad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Linum usitatissimum. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Lijnzaadolie alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Lijnzaadolie dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat: 511 mg Linum usitatissimum en is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren.

Ingrediënten 
Lijnzaadolie (Linum usitatissi mum L.). Omhulsel: Gelatine – Glycerol.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist