9375.066 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Eetlustremmers

Arkocaps Konjac Capsules 45CP

Bevat glucomannaan

Korting 15%
10,23 8,70

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Arkocaps
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 8715345000715
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Arkocaps Konjac bevat per capsule 500 mg poeder van de knol van de Amorphophallus Konjac. Konjac bevat glucomannaan, een subtantie die tot wel 100 keer zijn eigen volume aan water kan opnemen. Konjac vormt met behulp van dat glucomannaan een gel die de maag vult en daarmee een hongergevoel onderdrukt. Doordat de gel niet verteerbaar is voert het geen calorieën aan en door de viscositeit verlaagt het de vet- en suikeropname in de darmen.

  Het omhulsel van de Arkocaps Konjac capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de knol, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

  Dosering

  ’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 2 capsules een half uur vóór de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Amorphophallus konjac K. Koch. Het gebruik van Arkocaps Konjac wordt ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven. Arkocaps Konjac dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
  Ingredienten

  Samenstelling

  Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 500 mg van de knol van de Amorphophallus konjac.

  Ingrediënten

  Konjac knolpoeder (Amorphophallus konjac K. Koch). Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsule- wand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

  Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
  Is dit product geschikt voor langdurig gebruik?

  Dit product is veilig voor gebruik gedurende een langere periode.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Arkocaps Konjac Capsules 45CP?

  Meer uit ons assortiment