9478.103 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Arkocaps Heermoes Capsules 45CP

Voor een goede botaanmaak

Korting 15%
8,18 6,95
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345000968
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Heermoes zorgt voor een goede botaanmaak. Dit komt door de aanwezigheid van siliciumdioxide in Heermoes. Siliciumdioxide stimuleert namelijk de vorming van weefselmassa. Heermoes beschermt tevens de elasticiteit van de pezen, met namen wanneer deze zwaar belast worden.

Het omhulsel van de Arkocaps Heermoes capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van het bovengronds steriel gedeelte, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Equisetum arvense. In de periode van zwangerschap of borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Heermoes alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Heermoes dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling:
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 250 mg van het bovengronds gedeelte van de Equisetum arvense en is getitreerd op 0,3% isoquercitroside.

Ingrediënten

Heermoes poeder (Equisetum arvense). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Heermoes Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment