Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.641 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Weerstand>Echinacea

Arkocaps Echinacea Capsules 45CP

Verhoogt de weerstand

Korting 15%
8,09 6,88

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Arkocaps
 • Inhoud: 45CP
 • EAN: 8715345001378
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Arkocaps Echinacea bevat per capsule 325 mg van de wortel van de Echinacea Purpurea (ook wel Rode Zonnehoed). Echinacea heft een weerstand verhogende werking en kan uitstekend gebruikt worden voor de preventie en bestrijding van griep en verkoudheid. Arkocaps Echinacea is een ideaal voedingssupplement voor de wintermaanden, wanneer het opbouwen en versterken van de weerstand noodzakelijk kan zijn.

  Het omhulsel van de Arkocaps Echinacea capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

  Dosering
  Preventief: ‘s Morgens 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

  Acuut: ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

  Voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar beide doseringsadviezen halveren. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Echinacea purpurea (L.) Moench. Het gebruik van Arkocaps Echinacea wordt tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden. Arkocaps Echinacea dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
  Ingredienten

  Samenstelling
  Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 325 mg van de wortel van de Echinacea purpurea.

  Ingrediënten

  Echinacea wortelpoeder (Echinacea purpurea (L.) Moench.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

  Gebruiksaanwijzing
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Arkocaps Echinacea Capsules 45CP?

  Meer uit ons assortiment