Bestel nu
0
€ 0,00
Arkocaps Echinacea Capsules 45CP
Arkocaps Echinacea Capsules 45CP

×

of

Arkocaps Echinacea Capsules 45CP

Korting 15%
8,09 6,88
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001378
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Verhoogt de weerstand

Algemeen
Arkocaps Echinacea bevat per capsule 325 mg van de wortel van de Echinacea Purpurea (ook wel Rode Zonnehoed). Echinacea heft een weerstand verhogende werking en kan uitstekend gebruikt worden voor de preventie en bestrijding van griep en verkoudheid. Arkocaps Echinacea is een ideaal voedingssupplement voor de wintermaanden, wanneer het opbouwen en versterken van de weerstand noodzakelijk kan zijn.

Het omhulsel van de Arkocaps Echinacea capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
Preventief: ‘s Morgens 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Acuut: ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 2 capsules tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar beide doseringsadviezen halveren. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Echinacea purpurea (L.) Moench. Het gebruik van Arkocaps Echinacea wordt tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden. Arkocaps Echinacea dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 325 mg van de wortel van de Echinacea purpurea.

Ingrediënten

Echinacea wortelpoeder (Echinacea purpurea (L.) Moench.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist