Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Boswellia>Boswellia capsules

Arkocaps Boswellia Capsules 45CP

Voor de gewrichtsfunctie

Korting 15%
10,03 8,52
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003266
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Boswellia is een kruidenpreparaat met 350 mg Boswellia extract per capsule, die een goede invloed heeft op de gewrichtsfunctie. Uit onderzoek blijkt dat Boswellia een lichte pijnstillende werking heeft en geen nadelige effecten op de vorming van nieuw kraakbeen en gewrichtsvloeistof. Hierdoor kan Boswellia goed gebruikt worden bij gewrichtsslijtage.

Het omhulsel van de Arkocaps Boswellia capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de hars, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Hoe te gebruiken?
‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Boswellia serrata. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Boswellia alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Boswellia dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 350 mg Boswellia extract en is gestandaardiseerd op 100 mg boswelliazuur.

Ingrediënten
Boswellia serrata harspoeder extract (28,5% boswelliazuur per capsule van 350 mg), maltodextrine. Antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.
 

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Boswellia Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment