Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Supplementen winderigheid

Weleda Hepatodoron Tabletten 200TB

Traditioneel kruidengeneesmiddel bij milde maag- en darmklachten

20,56
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Weleda Hepatodoron is een traditioneel kruidengeneesmiddel bij milde maag- en darmklachten, bij incidentele verstopping en winderigheid, bij lichte vormen van eczeem, bij vermoeidheidsklachten en slaapstoornissen. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs.

Hoe te gebruiken?
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar :1-3 keer per dag 1-2 tabletten innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Hepatodoron dient minstens 4 tot 6 weken achtereen te worden ingenomen.

Waarschuwingen
Tabletten voor inwendig gebruik. Geschikt voor mensen met coeliakie. Patiënten met een overgevoeligheid voor tarwe (anders dan coeliakie) dienen Hepatodoron niet te gebruiken. Hepatodoron bevat lactose (melksuiker). Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u Hepatodoron tabletten inneemt.

Ingredienten

Eén kauwtablet van Hepatodoron bevat 40 mg bosaardbeiblad en 40 mg wijnstokblad, in een tabletbasis van melksuiker (lactose), tarwezetmeel en calciumbehenaat.

Allergenen Informatie
Bevat tarwe, lactose

Bijsluiter
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Weleda Hepatodoron Tabletten 200TB?

Meer uit ons assortiment