9476.571 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Volatile Mandarijn (Citrus Reticulata) Rood 5ML

Prima te gebruiken om jong en oud op te vrolijken in drukke en onrustige periodes

8,05
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542009429
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Deze variant op de gewone mandarijnolie is een must in de verzorging van moeder en kind. Heel erg huidvriendelijk en huidverzorgend zowel in het gezicht als op het totale lichaam. Door zijn zonnige karakter is hij prima te gebruiken om jong en oud op te vrolijken in drukke en onrustige periodes. Het leven lijkt minder zwaar en het slapen wordt gemakkelijker.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Mandarijn (Citrus Reticulata) Rood 5ML?

Meer uit ons assortiment