9368.685 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Luizen>Luizenshampoo

Volatile Anti Hoofdluis Etherische Olie 10ML

De etherische olie helpt parasieten te voorkomen en verwijderen op een natuurlijke en effectieve manier.

Korting 30%
9,10 6,37
  • Merk:  Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542004738
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Parasieten zijn altijd al een probleem geweest. Vooral op scholen, zwembaden en andere plekken waar veel mensen samen zijn grijpt dit kleine beestje razendsnel om zich heen. Gelukkig heeft Volatile natuurlijke middelen om deze ongewenste parasieten te verdrijven. De aromatherapie kent een aantal etherische oliën die parasieten helpen voorkomen en verwijderen op een natuurlijke en effectieve manier. Deze oliën worden gewonnen uit bomen, planten, bloemen en harsen en zijn 100% natuurzuiver. Het Anti-parasieten mengsel bestaande uit Geranium, lavendel, rozemarijn en eucalyptus kunnen veilig toegepast worden en vertoont geen bijwerkingen! Deze oliën gemengd in een speciale verhouding hebben een zeer sterke werking. Ook te gebruiken met Volatile shampoo neutraal. Algemene aanwijzingen: om herhaling te voorkomen dient u alles wat in aanraking is geweest met parasieten te reinigen. Was jassen, kleding en beddegoed uit. Matrassen kunt u behandelen met lavendelwater.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Vragen & Antwoorden
Het product dat ik momenteel tegen hoofdluis gebruik lijkt niet goed te werken, wat nu?

Tegen de antihoofdluismiddelen is de hoofdluis steeds vaker resistent (ongevoelig). Als een middel niet werkt, probeer dan een middel waar een andere werkzame stof in zit.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Volatile Anti Hoofdluis Etherische Olie 10ML?

Meer uit ons assortiment