9478.706 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Jacob Hooy Essentiële Olie Tea Tree 30ML

Goed voor het immuunsysteem

10,49
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Jacob Hooy Tea Tree Essentiele Olie is een van de oliën die ook aromatische oliën genoemd wordt vanwege de geuren die ze verspreiden. Jacob Hooy Essentiele Olie Tea Tree werkt positief op de luchtwegen. Deze olie wordt gewonnen uit de bekende Tea Tree, die onder meer groeit in Australië.

Hoe te gebruiken?
Essentiele oliën worden in eerste instantie uitwendig gebruikt: als onderdeel van een massageolie, als badolie, door cosmetische producten, als stoombad en in een geurlamp of aromadamper.


Ingredienten

Samenstelling
tea tree olie (Maleleuca Alternifolia).

Ingrediënten:
alpha-terpinene, (R)-p-mentha-1,8-diene, 1,8-epoxi-para-menthane, beta-pinene, terpinen-4-ol, gamma-terpinene, terpinolene, alpha-pinene.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Inwendig gebruik liefst onder toezicht van een therapeut. Essentiele oliën moeten in goed gesloten donkere flessen worden bewaard en buiten bereik van kinderen worden gehouden. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Schadelijk bij inademing. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jacob Hooy Essentiële Olie Tea Tree 30ML?

Meer uit ons assortiment