9478.846 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Jacob Hooy Essentiële Olie Tea Tree 100ML

Eerste hulp bij alledaagse ongemakken

19,99
  • Merk:  Jacob Hooy
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8712053710912
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Jacob Hooy Essentiële Olie Tea Tree wordt door vele mensen over de gehele wereld toegepast in de lichaamsverzorging. Het is een natuurlijk product waar aan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd. Het product prikt niet. Voor mensen die voor het eerste deze olie willen gebruiken wordt aangeraden eerst te testen of er geen overgevoeligheid ontstaat voordat het product verder toegepast wordt. Toepassingen die o.a. bekend zijn: snij- en oppervlakkige huidwondjes, kalknagels, beten van bijvoorbeeld muggen, aromatherapie, massage, stomen.

Hoe werkt het?
Werking
Gaat de groei van ongunstige organismen tegen.

Hoe te gebruiken?
Verdamp deze olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad-, basis- of massageolie. De specifieke geur van Tea Tree Olie is kenmerkend voor de actieve bestanddelen.


Ingredienten

Samenstelling
tea tree olie (Maleleuca Alternifolia).

Ingrediënten:
alpha-terpinene, (R)-p-mentha-1,8-diene, 1,8-epoxi-para-menthane, beta-pinene, terpinen- 4-ol, gamma-terpinene, terpinolene, alpha-pinene.

Waarschuwingen

Waarschuwingen

Niet direct op de huid aanbrengen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Schadelijk bij inademing. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: onmiddellijk een Antigifcentrum of arts raadplegen. GEEN braken opwekken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jacob Hooy Essentiële Olie Tea Tree 100ML?

Meer uit ons assortiment