Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Vitals Salvestrol Platinum Capsules 60CP
Vitals Salvestrol Platinum Capsules 60CP

Vitals Salvestrol Platinum Capsules 60CP

Korting 20%
Adviesprijs 75,00 60,00
  • Merk: Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717001507
  • NUT-nummer: PL 1129/3
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Uniek fytonutriëntencomplex

Algemeen
Vitals Salvestrol Platinum is een fytonutriëntencomplex, dat rijk is aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in onbespoten groenten en fruit. Salvestrolen zijn specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger in hoge aantallen in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit. Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een laag gehalte aan fytoalexinen.

De Vitals supplementen zijn vanaf nu terug te vinden in een nieuwe, duurzame verpakking. Het doosje is van PaperWise karton gemaakt. PaperWise is een CO2-neutraal product waarbij landbouwafval die overblijft na de oogst van boeren, gebruikt wordt als grondstof voor papier en karton. Het PaperWise karton is uitstekend geschikt voor recycling (tot wel zeven keer, net als FSC-papier) en kan daarom gewoon in de oud-papierbak. Tevens worden boeren met het gebruik van PaperWise ondersteunt in ontwikkelingslanden. Daarnaast zijn het potje en de etiket gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Een recyclebare verpakking is een belangrijke stap richting een circulaire economie, met als voordeel een verminderde druk op het milieu (door het verkleinen van de afvalberg en afname van CO2-uitstoot).

Vitals Salvestrol Platinum:

  • rechtstreeks van de oorspronkelijke ontdekkers
  • uniek fytonutriëntencomplex
Dosering
2 maal daags 1 capsule bij de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Fytonutriëntencomplex (Salvestrol®)

900 mg

Ingrediënten
Fytonutriëntencomplex (Salvestrol®) bestaande uit citrusbioflavonoïden, kabocha pompoen (Cucurbita maxima) en druif (Vitis vinifera), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), vulstof: rijstmeel (Oryza sativa).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket Waarschuwingen

De kleur en geur van de capsules kunnen aanzienlijk variëren tussen verschillende batches. Dit hangt samen met het feit dat Salvestrol® Platinum een natuurproduct is en de kleur door verschil in de oogst kan variëren. Dit heeft echter geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit van het product. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist