Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.662 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Fytotherapie

Vitals Salvestrol Platinum Capsules 60CP

Uniek fytonutriëntencomplex

Korting 28%
75,00 54,00
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717001507
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Salvestrol Platinum is een fytonutriëntencomplex, dat rijk is aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in onbespoten groenten en fruit. Salvestrolen zijn specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger in hoge aantallen in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit. Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een laag gehalte aan fytoalexinen.

Vitals Salvestrol Platinum:
- met een verhoogd gehalte aan fytonutriënten
- rechtstreeks van de oorspronkelijke ontdekkers
- uniek fytonutriëntencomplex

Dosering
2 maal daags 1 capsule bij de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
De kleur en geur van de capsules kunnen aanzienlijk variëren tussen verschillende batches. Dit hangt samen met het feit dat Salvestrol® Platinum een natuurproduct is en de kleur door verschil in de oogst kan variëren. Dit heeft echter geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit van het product. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Fytonutriëntencomplex (Salvestrol®)

900 mg

Ingrediënten
Fytonutriëntencomplex (Salvestrol®) bestaande uit citrusbioflavonoïden, kabocha pompoen (Cucurbita maxima) en druif (Vitis vinifera), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), vulstof: rijstmeel (Oryza sativa).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Salvestrol Platinum Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment