Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Vitakruid Visolie Forte Softgels 90SG

Goed voor hart- en bloedvaten, concentratie, geheugen en soepele gewrichten. Draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte.

23,90
  • Merk:  Vitakruid 
  • Inhoud: 90SG
  • EAN: 8717438690070
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De visolie van Vitakruid heeft een hoge dosering Omega-3 vetzuren en is goed voor hart- en bloedvaten, concentratie, geheugen en soepele gewrichten. Het draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte. De visolie van VitaKruid heeft per capsule 1000 mg visolieconcentraat welke voorziet in een EPA van 350 mg en DHA van 250 mg. Deze uitzonderlijke kwaliteit voldoet aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid.
Onze voeding laat een tekort aan Omega-3 vetzuren zien. Deze vetzuren zijn de voorlopers van de zogenaamde prostaglandines (PGE1 en PGE3). Prostaglandines beïnvloeden elkaar onderling en er heerst een bepaald evenwicht. Deze hormoonachtige stoffen spelen een belangrijke rol bij onder andere allergische reacties en ontstekingen. De laatste 20 jaar is in onze voeding veel aandacht besteed aan de Omega-6 vetzuren (plantaardige oliën en margarines). Verhoudingsgewijs wordt er een teveel aan Omega-6 vetzuren geconsumeerd ten opzichte van Omega-3 vetzuren waardoor de eicosanoïdenbalans wordt verstoord. Onder invloed van de goede visolie blijkt het vetspectrum te wijzigen. Het verbetert geheugen en concentratie en het is goed voor hart- en bloedvaten. Draagt bij aan een verantwoord cholesterolgehalte en het is belangrijk voor aanstaande moeders. Visolie forte van Vitakruid bevat 1000 mg visolieconcentraat per capsule en voorziet in een EPA van 350 mg en DHA van 250 mg. Deze uitzonderlijke kwaliteit voldoet aan de
allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid.

Dosering

3 x daags 1 tot 2 capsules (de eerste 3 maanden), vervolgens een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag, tenzij anders voorgeschreven.

Ingredienten

Per softgel capsule:
Natuurlijk visolie-concentraat    1000 mg
met de omega-3 vetzuren:     
EPA    350 mg
DHA    250 mg
Vitamine E (d-alfa-tocoferol):    3,6 mg (35% ADH)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid Visolie Forte Softgels 90SG?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100