9479.007 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Vapona Vliegende Insectenspray 400ML

Werkt tegen vliegen, muggen en motten

6,99
  • Merk:  Vapona
  • Inhoud: 400ML
  • EAN: 8710322221237
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vapona Vliegende Insecten Spray bevat Pyrethrine en is –zelfs in kleine hoeveelheden- zeer effectief. Vapona Vliegende Insecten Spray doodt vliegende insecten als muggen, vliegen en motten op een snelle en effectieve manier.

Hoe te gebruiken?
Deuren en ramen van het te behandelen vertrek sluiten. Bus goed schudden voor gebruik. Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de vier bovenhoeken spuiten. In totaal niet langer dan 1 seconde per 10m3 inhoud van de ruimte. Minstens 50 cm afstand houden van wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden, daarna grondig luchten.

Waarschuwingen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Voorkom lozing in het milieu. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/122°F. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. GEVARENAANDUIDINGEN Zeer licht ontvlambare aerosol. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.


Ingredienten

Ingrediënten
Piperonylbutoxide 1,4% (CAS nr. 51-03-6) en pyrethrinen 0,2% (CAS nr. 8003-34-7).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vapona Vliegende Insectenspray 400ML?

Meer uit ons assortiment