Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Supplementen somber gevoel

Trenker Kwalitis Capsules 90CP

Ondersteunt een positieve stemming en de mentale balans

Korting 20%
48,84 39,06
  • Merk:  Trenker
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 5425003041037
  • NUT-nummer: PL 21/38
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
De Trenker Kwalitis Capsules bevatten het extract van 3 zogenaamde kurkuminoïden aangevuld met bepaalde vluchtige olien van de wortelstok van Curcuma longa. Deze zijn in een hoge mate biologisch beschikbaar en worden snel en gemakkelijk door het lichaam opgenomen. In bepaalde omstandigheden kan Kwalitis, dat een specifiek extract van Curcuma longa bevat, een nieuwe aanpak zijn, een natuurlijk nutritioneel middel waarvan de onschadelijkheid bewezen is, ter ondersteuning van het mentale evenwicht. De talrijke studies die in dit domein zijn uitgevoerd, tonen aan dat het kurkuma-extract in Kwalitis de stemming positief beïnvloedt.

Dosering
De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen.

Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een kleine hoeveelheid voedsel, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Waarschuwingen
Raadpleeg een arts voor gebruik wanneer je tot een van de volgende groepen hoort:
- Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement).
- Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
- Personen die lijden aan galobstructie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Trenker Kwalitis Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment