Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Hot-cold pack

Star Balm Fast Cold Pack 2ST

Voor de behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten

Korting 10%
2,95 2,66
  • Merk:  Star Balm
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 8717154533019
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Speciaal voor de behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten heeft Star Balm de Fast Cold Packs nieuw in het assortiment. Deze packs zijn ideaal voor de behandeling van spierpijn bij schouders of andere bewegende lichaamsdelen. De Star Balm Fast Cold Packs worden gebruikt als lokale behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten. De packs bieden onmiddelijke verkoelen en zijn daardoor ideaal als eerste behandeling van spierpijn in de schouders, rug, knie of andere bewegende lichaamsdelen. Bovendien zijn de Star Balm Fast Cold Packs gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt ze ideaal bij de behandeling van blessures als ijs of een ijskast niet aanwezig zijn.

Hoe te gebruiken?
De Star Balm Fast Cold Packs worden geactiveerd door de pakkingen samen te knijpen. Hierdoor wordt een reactie in gang gezet die de packs onmiddelijk koud maakt. De packs blijven vervolgens 15-20 minuten koud.

De producten van Star Balm zijn medische hulpmiddelen. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Star Balm Fast Cold Pack 2ST?

Meer uit ons assortiment