DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Spidifen 400 Tablet 24TB
Spidifen 400 Tablet 24TB
Spidifen 400 Tablet 24TBverpakking

Spidifen 400 Tablet 24TB

5,65
 • Merk: Spidifen
 • Inhoud: 24TB
 • EAN: 8717056280103
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Tegen pijn

Algemeen
Spidifen werkt pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. Door de unieke combinatie van ibuprofen met L-arginine wordt Spidifen snel vanuit maag en darmen in het lichaam opgenomen. Spidifen werkt 2 x sneller dan klassieke ibuprofen tabletten.

Dosering
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: de aanbevolen aanvangsdosering bedraagt 1 tablet, zo nodig gevolgd door 1 tablet elke 4 tot 6 uur maximaal 3 tabletten per etmaal. Het product is niet bestemd voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar. Wijze van toediening: Voor oraal gebruik. Neem de tablet in met een glas water (200ml).

Waarschuwingen

Spidifen niet gebruiken bij een geschiedenis van, of een bestaande maag- of darmbloeding, een maagzweer, een chronische darmontsteking (colitus ulcerosa), een hersenbloeding of in het derde trimester van de zwangerschap.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stofIbuprofen
Sterkte400
Vormtablet
LeeftijdVanaf 12
Indicatiepijn, koorts, ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag,antistol,allergie,zwangersch.

Ingrediënten

Het werkzame stof in dit middel is: ibuprofen l-arginaat. De hulpstoffen in dit middel zijn: arginine, natriumwaterstofcarbonaat, crospovidon en magnesiumstearaat. De filmcoating bestaat uit hypromellose, sucrose, titaandioxide (E171) en macrogol 4000.

Bijsluiter Waarschuwingen

Dit middel buiten bereik en zicht van kinderen houden.

Het product is niet bestemd voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar. Spidifen bevat sucrose (saccharose). Iedere filmomhulde tablet bevat 16,7 mg sucrose. Wanneer uw arts u verteld heeft dat u een intolerantie heeft voor bepaalde suikers, neemt u dan contact op met uw arts voor u Spidifen gebruikt. Spidifen bevat 82,7 mg natrium per dosis. Patienten op een natriumbeperkt dieet dienen hiermee rekening te houden. Wanneer u meer Spidifen heeft gebruikt dan u zou mogen, neem dan onmiddelijk contact op met uw arts of apotheker. In geval van een overdosering met Spidifen kunnen de volgende verschijnselen optreden: misselijkheid, maagpijn, braken (met bloed), diarree (met bloed), duizeligheid, krampen, visuele stoornissen als siddering van de oogbol en dubbelzien, hoofdpijn en oorsuizen. Bij ernstige intoxicatie kunnen stoornissen in de werking van de nieren, een verlaagde bloeddrik (hypotensie), een vermindering van het bewustzijn of coma tevens voorkomen. Gebruik dit middel niet: wanneer u allergisch (overgevoelig) bent voor ibuprofen of één van de andere bestanddelen dit middel; wanneer u eerder overgevoeligheidsreacties (bijv. astma-aanvallen, benauwdheid van de luchtwegen door ramp (bronchospasme), ontsteking van het neusslijmvlies (rhinitis), huiduitslag) heeft gehad na gebruik van ibuprofen of andere pijnstillers (NSAID's) zoals bijv. acetylsalicylzuur; wanneer u eerder bloedingen of perforaties van het maagdarmkanaal heeft gehad na een behandeling met NSAID's; wanneer u vaker een maag- of darmzweren / bloedingen heeft of heeft gehad (twee of meer duidelijk aangetoonde voorvallen van zweren of bloedingen); wanneer u andere bloedingen, zoals bijvoorbeeld hersenbloedingen of colitis ulcerosa (zweren in de dikke darm) heeft of heeft gehad; wanneer u neiging tot bloeden heeft; wanneer u een ernstige stoornis in de werking van leven en/of nieren heeft; wanneer u meer dan 6 maanden zwanger bent; wanneer u een ernstig hartfalen (onvoldoende pompkracht van het hart) heeft. Wanneer u zwanger bent, informeer dan uw arts of apotheker, omdat Spidifen niet voor u geschikt kan zijn. U mag Spidifen alleen na overleg met uw arts in de eerste zes maanden van uw zwangerschap gebruiken, en alleen indien er een duidelijke noodzaak is. U dient Spidifen niet te gebruiken in de laatste drie maanden van de zwangerschap. U dient contact op te nemen met uw arts indien u zwanger wordt tijdens het gebruik van Spidifen. Kleine hoeveelheden ibuprofen kunnen overgaan in de moedermelk; het is niet erg waarschijnlijk dat deze hoeveelheid een effect op de baby zal hebben. Het is niet nodig de borstvoeding te onderbreken tijdens een korte behandeling met Spidifen in de aanbevolen dosering.

Meer uit ons assortiment:

 • Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten 20TB

  Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten | 20TB

  2,09
 • Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% 50GR

  Voltaren Emulgel Extra Sterk 2.32% | 50GR

  12,99
 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Otrivin Xylometazoline HCI 1 mg/ml Neusspray bij een verstopte neus 10ML

  Otrivin Xylometazoline HCI 1 mg/ml ... | 10ML

  6,29
 • Leidapharm Neusspray Xylometazoline HCl 1 mg/ml 10ML

  Leidapharm Neusspray Xylometazoline HC... | 10ML

  3,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist