Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.848 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Royal Green Algenolie Capsules 60CP

Zeer rijk aan vegetarisch Omega-3 DHA

Korting 20%
35,94 28,75
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
In elke levensfase speelt het omega-3 DHA vetzuur een belangrijke rol. Tot ongeveer het 5e levensjaar is het belangrijk om de snelle groei en ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen. Daarna blijft het belangrijk voor de ontwikkeling en het onderhouden van onder meer de hersenen, het hart en de ogen. Bovendien is aangetoond dat het een gezonde zwangerschap ondersteunt.

Om voor de Algenolie Capsules de beste en zuiverste manier te ontwikkelen om omega-3 uit een plantaardige bron te winnen, heeft Royal Green uitgebreid onderzoek gedaan. Hierdoor is Royal Green erin geslaagd om deze olie 100% natuurlijk en 100% vegetarisch te produceren in een omgeving die duurzaam is en aan de GMP certificering voldoet.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Algenolie, maïszetmeel, glycerine en sorbitol (draagstoffen), zonnebloemolie, water, carrageen (geleermiddel), ascorbylpalmitaat en tocoferolen (antioxidanten), aroma, zonnebloem lecithine, betacaroteen en karamel (kleurstoffen).

Bevat per capsule:
Algenolie (Schizochytriumolie Sp.) 600 mg
  waarvan pure DHA (docosahexaeenzuur) 200 mg

Etiket

Ingredienten:
algenolie, maiszetmeel, draagstoffen (glycerine en sorbitol), zonnebloemolie, water, geleermiddel (carrageen), antioxidanten (ascorbylpalmitaat en tocoferolen), aroma, zonnebloem lecithine, kleurstoffen (beta-caroteen en karamel)


Vragen & Antwoorden
Wat is de allergie informatie van dit product?

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicalien, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen. Natuurlijk gluten vrij.

Wat is DHA?

Dit is een essentiele voedingsstof voor moeders tijdens en na de zwangerschap, baby's, kinderen en senioren. DHA ondersteunt de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Goed voor het geheugen (IQ), concentratievermogen en mentale helderheid.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Royal Green Algenolie Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment