9373.557 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Omega 3

Royal Green Algenolie Capsules 60CP

Zeer rijk aan vegetarisch Omega-3 DHA

Korting 20%
35,94 28,75
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

Royal Green Algen DHA olie is een 100% natuurlijk en 100% vegetarisch Omega-3 DHA vetzuur. In elke levensfase speelt het omega-3 DHA vetzuur een belangrijke rol. Tot ongeveer het 5e levensjaar is het belangrijk om de snelle groei en ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen. Daarna blijft het belangrijk voor de ontwikkeling en het onderhouden van onder meer de hersenen, het hart en de ogen. Bovendien is aangetoond dat het een gezonde zwangerschap ondersteunt.

Om voor de Algenolie Capsules de beste en zuiverste manier te ontwikkelen om omega-3 uit een plantaardige bron te winnen, heeft Royal Green uitgebreid onderzoek gedaan. Hierdoor is Royal Green erin geslaagd om deze olie 100% natuurlijk en 100% vegetarisch te produceren in een omgeving die duurzaam is en aan de GMP certificering voldoet. Omdat Royal Green's Omega-3 Algenolie niet uit vis komt, is er absoluut geen kans op het binnenkrijgen van eventuele verontreinigingen uit de oceaan. De alg wordt gecultiveerd in zuivere fermentatie tanks. Op het juiste moment wordt de alg geoogst en verwerkt tot een Omega-3 olie.

- De inname van DHA (docosahexaeenzuur) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen (deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen: 250 mg DHA en EPA).
- DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. *

- DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. *

*Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Dosering
Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd.
Ingredienten

Samenstelling
Algenolie (Schizochytriumolie Sp.) 600 mg
 - waarvan pure DHA (docosahexaeenzuur) 200 mg

Voedingswaarde per capsule

Energie

5 kcal / 21 kJ

Vetten

0,5 gram

Koolhydraten

< 0,1 gram

Eiwitten

0 gram

Ingrediënten

Algenolie, maïszetmeel, glycerine en sorbitol (draagstoffen), zonnebloemolie, water, carrageen (geleermiddel), ascorbylpalmitaat en tocoferolen (antioxidanten), aroma, zonnebloem lecithine, betacaroteen en karamel (kleurstoffen).

Allergenen Informatie
Glutenvrij

Geschikt voor vegetariërs

Vragen & Antwoorden
Wat is de allergie informatie van dit product?

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicalien, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen. Natuurlijk gluten vrij.

Wat is DHA?

Dit is een essentiele voedingsstof voor moeders tijdens en na de zwangerschap, baby's, kinderen en senioren. DHA ondersteunt de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Goed voor het geheugen (IQ), concentratievermogen en mentale helderheid.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Royal Green Algenolie Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment