DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Royal Green Algenolie Capsules 60VCP
Royal Green Algenolie Capsules 60VCP
Royal Green Algenolie Capsules 60VCP 0

Royal Green Algenolie Capsules 60VCP

15% korting
31,4136,95
  • Merk: Royal Green
  • Inhoud: 60VCP
  • EAN: 8710267733017
  • NUT-nummer: PL 1594/2
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Zeer rijk aan vegetarisch Omega-3 DHA

Algemeen

Royal Green Algen DHA olie is een 100% natuurlijk en 100% vegetarisch Omega-3 DHA vetzuur. In elke levensfase speelt het omega-3 DHA vetzuur een belangrijke rol. Tot ongeveer het 5e levensjaar is het belangrijk om de snelle groei en ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen. Daarna blijft het belangrijk voor de ontwikkeling en het onderhouden van onder meer de hersenen, het hart en de ogen. Bovendien is aangetoond dat het een gezonde zwangerschap ondersteunt.

Om voor de Algenolie Capsules de beste en zuiverste manier te ontwikkelen om omega-3 uit een plantaardige bron te winnen, heeft Royal Green uitgebreid onderzoek gedaan. Hierdoor is Royal Green erin geslaagd om deze olie 100% natuurlijk en 100% vegetarisch te produceren in een omgeving die duurzaam is en aan de GMP certificering voldoet. Omdat Royal Green's Omega-3 Algenolie niet uit vis komt, is er absoluut geen kans op het binnenkrijgen van eventuele verontreinigingen uit de oceaan. De alg wordt gecultiveerd in zuivere fermentatie tanks. Op het juiste moment wordt de alg geoogst en verwerkt tot een Omega-3 olie.

- De inname van DHA (docosahexaeenzuur) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen (deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen: 250 mg DHA en EPA).
- DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. *

- DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. *

*Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Dosering
Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden

Waarschuwingen
Koel en droog bewaren, buiten het bereik van jonge kinderen. Zoals bij elk voedingssupplement: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.
Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten

Algenolie, maïszetmeel, glycerine en sorbitol (draagstoffen), zonnebloemolie, water, carrageen (geleermiddel), ascorbylpalmitaat en tocoferolen (antioxidanten), aroma, zonnebloem lecithine, betacaroteen en karamel (kleurstoffen).

Samenstelling
Algenolie (Schizochytriumolie Sp.) 600 mg
 - waarvan pure DHA (docosahexaeenzuur) 200 mg

Voedingswaarde per capsule

Energie

5 kcal / 21 kJ

Vetten

0,5 gram

Koolhydraten

< 0,1 gram

Eiwitten

0 gram

Allergenen Informatie
Glutenvrij. Geschikt voor vegetariërs

Vragen & Antwoorden
Wat is de allergie informatie van dit product?

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicalien, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen. Natuurlijk gluten vrij.

Wat is DHA?

Dit is een essentiele voedingsstof voor moeders tijdens en na de zwangerschap, baby's, kinderen en senioren. DHA ondersteunt de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Goed voor het geheugen (IQ), concentratievermogen en mentale helderheid.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment: