9476.433 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Pledge Meubelspray Classic 250ML

Samengesteld uit lichte wassen en reinigende conditioners die gemakkelijk stof en vuil verwijderen

3,50
  • Merk:  Pledge
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 5000204690088
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Pledge spuitbussen zijn speciaal samengesteld uit lichte wassen en reinigende conditioners die gemakkelijk stof en vuil verwijderen. Pledge beschermt uw houten meubels tegen alledaagse watervlekken, knoeien en kringen en voorziet uw meubels van een schitterende natuurlijke glans.

Hoe te gebruiken?
Lees de voorzorgsmaatregelen achter op de verpakking. Goed schudden voor gebruik en de dop niet draaien. Niet gebruiken op niet-verniste en/of met gekleurde was behandelde oppervlakten en op Chinese lak. Bij twijfel, eerst testen op een onopvallende plaats. Houd de spuitbus rechtop en spuit ongeveer 20cm van het oppervlak of direct op een doek. Voor het beste resultaat, onmiddellijk met een zachte, schone doek wrijven. Niet gebruiken op vloeren of de binnenkant van een bad, om te vermijden dat ze glad zouden worden.


Waarschuwingen

Waarschuwingen
Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Inhoud/container verwijderen volgens plaatselijke voorschriften. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Bevat: 10 gewichtsprocent ontvlambare bestanddelen.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pledge Meubelspray Classic 250ML?

Meer uit ons assortiment