9369.975 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Schoonmaakmiddelen>Laminaatreiniger

Pledge Clean It Hout & Laminaatreiniger 750ML

Reinigt, verwijdert stof, hydrateert, verfrist en beschermt uw laminaat

2,99
  • Merk:  Pledge
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 5000204676150
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Pledge Clean It Hout & Laminaatreiniger is de vernieuwde en verbeterde Laminaatreiniger. Het reinigt, verwijdert stof, hydrateert, verfrist en Beschermt. Pledge Clean It Hout & Laminaatreiniger is speciaal ontwikkeld om laminaat- en waterbestendige vloeren grondig te reinigen. Tevens geschikt voor alle waterbestendige houten Oppervlakten (verzegeld, gelakt, gevernist) zoals deuren, plinten, trappen, omlijstingen en meubels. Pledge op basis van milde zeep bevat reinigende bestanddelen bereid uit dennenolie. Deze formule respecteert de natuurlijke schoonheid van het hout.

Hoe te gebruiken?
Lees de voorzorgsmaatregelen achter op de verpakking. Meng 2 dopjes van het product met 5 liter water. Breng het aan met spons, doek of vloermop op de waterbestendige oppervlakten. Nadweilen is niet nodig. Niet aanbrengen op kwetsbaar of geboend hout. Bij twijfel, eerst testen op een onopvallende plaats.

Waarschuwingen
Bevat: alcoholen, C13-15, vertakt en lineair, geëthoxyleerd (8 EO). Veroorzaakt ernstig oogletsel.
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Een bescherming voor de ogen dragen. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
Zoals bij ieder schoonmaakproduct, langdurig contact met de huid vermijden.
Bevat: mengsel van 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on (3:1); (R)-p-mentha-1,8-dieen; Kan een allergische reactie veroorzaken.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pledge Clean It Hout & Laminaatreiniger 750ML?

Meer uit ons assortiment