DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Perskindol

Perskindol, een Zwitsers familiebedrijf, kan terugblikken op een succesverhaal dat al meer dan 20 jaar voortduurt. De vier specifieke assortimenten bieden het gemak van optimaal gebruik in elke specifieke situatie. De producten van Perskindol worden op de markt gebracht door Vifor Pharma, partner van de medische staf van ruim 40 Zwitserse sportteams.Lees meer
 • Perskindol Active Gel 200ML

  Perskindol Active Gel | 200ML

  Voorraad: > 50
  19,99
  25% korting
  14,90
 • Perskindol Thermo Hot Gel 100ML

  Perskindol Thermo Hot Gel | 100ML

  Voorraad: > 50
  13,99
  25% korting
  10,49
 • Perskindol Active Spray 150ML

  Perskindol Active Spray | 150ML

  Voorraad: > 50
  13,99
  25% korting
  10,49
 • Perskindol Active Fluid 250ML

  Perskindol Active Fluid | 250ML

  Voorraad: > 50
  19,99
  25% korting
  14,90
 • Perskindol Active Gel 100GR

  Perskindol Active Gel | 100GR

  Voorraad: > 50
  13,99
  25% korting
  10,45
 • Perskindol Cool Gel Tube 100ML

  Perskindol Cool Gel Tube | 100ML

  Voorraad: > 50
  13,00
  25% korting
  9,69

Wat is Perskindol?

Perskindol is een Zwitsers productmerk dat gespecialiseerd is in de verlichting van spierpijn. Perskindol is ontwikkeld in samenwerking met farmaceutische laboratoria. De producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en worden ook gebruikt door topsporters. 

De producten van Perskindol zijn gemaakt op basis van essentiële oliën en worden op de huid gebruikt. De ingrediënten zorgen – afhankelijk van de productsoort – voor een verwarmend of verkoelend effect en werken pijnstillend, ontstekingsremmend en genezend.

Wanneer Perskindol gebruiken?

Perskindol heeft verschillende productsoorten voor specifieke soorten pijn. Er zijn drie productlijnen: een gele, rode en blauwe productlijn. U kunt Perskindol gebruiken om de volgende soorten pijn te verlichten:

 • Spierpijn en gewrichtspijn (gele productlijn);
 • Rug-, nek- en schouderpijn (rode productlijn);
 • Kneuzingen, blauwe plekken en verstuikingen (blauwe productlijn).

Perskindol bij het sporten

De producten van Perskindol zorgen voor een sneller herstel bij sportblessures. De gele en rode producten zijn ook geschikt om voor en na het sporten te gebruiken. Voor het sporten zorgt Perskindol voor een betere doorbloeding en voorkomt op deze manier spierkrampen. Na het sporten zorgt Perskindol voor ontspanning en herstel van de spieren en gewrichten.

Hoe ontstaat spierpijn?
Spierpijn en spierkrampen ontstaan als de spieren meer of anders worden belast dan in de normale situatie, zoals sporten of andere fysieke inspanningen. Er kunnen dan hele kleine, maar wel pijnlijke scheurtjes in de spieren ontstaan. Te lang in dezelfde houding zitten of liggen kan stijve spieren veroorzaken. Hierdoor hoopt de afvalstof melkzuur zich op en dit veroorzaakt een pijnlijk gevoel in uw spieren.

Hoe werkt Perskindol?

De gele en rode producten van Perskindol werken in eerste instantie verkoelend, wat een verzachtend effect heeft op de spieren en gewrichten. Hierna treedt een verwarmend effect op, wat de plaatselijke doorbloeding bevordert. Dit zorgt voor ontspanning van de spieren en een sneller herstel.

De blauwe producten van Perskindol werken verkoelend, wat helpt om pijn en zwelling tegen te gaan.

Welke verschillende producten van Perskindol zijn er?

Hieronder vindt u een compleet overzicht van de verschillende producten van Perskindol en de bijbehorende werking. U kunt deze producten gemakkelijk en snel op DeOnlineDrogist.nl bestellen:

Perskindol spray

Deze Perskindol Active Spray is er voor de ondersteuning van de doorbloeding van de spieren. Het is een spier- en gewrichtsverzorgend middel met plantaardige en etherische stoffen;

 • Perskindol Cool Spray
  Deze spray heeft direct na het aanbrengen een verkoelende werking op de huid. Het verzacht in het geval van blauwe plekken of een kneuzing bijvoorbeeld.

Perskindol gel

De Active Gel helpt bij vermoeide en vastzittende spieren;

De Cool Gel is een gel die u gebruikt wanneer u een sportblessure heeft opgelopen of bij gevoelige spieren. Het verkoelt en ondersteunt een snel herstel;

De Thermo Hot Gel geeft eerst een verkoelend effect, maar wordt vervolgens intensief warm. Het stimuleert hiermee de bloedsomloop en het ontspant de spieren. Dit product is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik op de rug, nek en schouders.

Perskindol olie

Perskindol Active Fluid wordt graag gebruikt door sporters. Het verkoelt eerst en verwarmt daarna. Deze vloeistof mag over een groter oppervlak op de huid worden aangebracht en het laat geen laagje achter, omdat het goed intrekt.

Perskindol roll-on

De Active Roll-on is een hulpmiddel bij spierpijn, dat u door middel van deze roller heel gemakkelijk op de huid aanbrengt.

Hoe gebruikt u Perskindol en hoe vaak?

U brengt het product uitwendig aan, dus op de huid. U kunt Perskindol meerdere keren per dag aanbrengen op de pijnlijke delen van het lichaam. Het wordt snel in de huid opgenomen en laat geen vettige laag achter. U kunt de producten voor korte of lange perioden gebruiken. Gebruik Perskindol niet in combinatie met verbanden en dek de huid niet af na gebruik.

Perskindol bijwerkingen en waarschuwingen

 • Bewaar de producten van Perskindol buiten het bereik van kinderen. De producten zijn niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar;
 • Vermijd contact met de ogen. Breng het niet aan op open wonden of dicht bij de ogen;
 • Gebruik Perskindol niet in combinatie met luchtdichte kompressen of verband;
 • Bedek de huid niet na het gebruik van Perskindol.

Waar kan ik Perskindol bestellen?

Perskindol producten online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u meer weten over dit product, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u uw Perskindol producten online voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kost een Perskindol product?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de Perskindol producten. Ook ziet u het hier wanneer Perskindol producten in de aanbieding zijn.