Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag en darm>Spijsvertering supplementen

Padma Digestin Capsules 40CP

Stimuleert de spijvertering en geeft meer energie

16,90
  • Merk:  Padma 
  • Inhoud: 40CP
  • EAN: 8718347170486
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Padma Digestin Capsules stimuleert de spijvertering en geeft meer energie. Een goede spijsvertering zorgt ervoor dat uw lichaam de noodzakelijke bouwstoffen krijgt om cellen te vernieuwen en voldoende energie om fysiek en mentaal actief te zijn. Te veel eten, te veel vet of suiker, te veel koffie, sterke thee, melk of alcohol drinken, roken, te weinig bewegen, enzovoort het zijn allemaal oorzaken van een slechte spijsvertering. Padma Digestin is een Tibetaanse kruidencombinatie naar een recept uit de ‘Gyüshi’, een op basis van oude teksten door Yuthog de Jongere in de 11e eeuw opgesteld standaardwerk van de Tibetaanse kruidenleer. In deze leer staan effectiviteit en veiligheid voorop.

Dosering
Tenzij de arts anders voorschrijft neemt u ’s morgens 15-30 minuten voor het ontbijt 1-2 capsules met een kopje gekookt warm water in. Overschrijd de in de bijsluiter aangegeven of door de arts voorgeschreven dosering niet.

Ingredienten

Samenstelling
Per capsule: Gelatine (capsule), granaatappelzaad 240 mg, galangawortel 120 mg, pippali (lange peper) 30 mg, kardemom 15 mg, chinese kaneel 15 mg, vulstoffen: microkristallijne en siliciumdioxide.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Padma Digestin Capsules 40CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100