9368.822 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Vermoeide benen

Ortis Toniven Express Alcohol Vrij 7ST

Om de doorbloeding te ondersteunen en de benen te verlichten

79,62 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Prijs per 6 stuks is 79,62. De prijs per stuk is 13.27
  • Merk:  Ortis
  • Inhoud: 7ST
  • EAN: 5411386885504
  • NUT-nummer: PL 33/181
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 6 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
De formule van Ortis Toniven Express is gebaseerd op hibiscus en rode wijnstok, om de bloedsomloop te ondersteunen en het gevoel van zware benen te verlichten.

Dosering
Eén flesje per dag opdrinken tijdens het ontbijt, puur of verdund in een glas water. Indien nodig mag Toniven Express gedurende 2 tot 3 opeenvolgende weken worden genomen.

Waarschuwingen
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Granaatappelsap* (Punica granatum L.- 4,81 g/flesje), water, tapiocasiroop*, tarwesiroop*; droog extract van hibiscus* (Hibiscus sabdariffa L.- 375 mg/flesje), droog extract van rode wijnstok* (Vitis vinifera L. – 360 mg/flesje), maltodextrine*.

*Afkomstig van de biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Ortis Toniven Express Alcohol Vrij 7ST?