9477.909 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

New Care Bifido Lacto Complex 30ST

Bevat een combinatie van 8 verschillende bacteriestammen

Korting 19%
40,04 32,45

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  New Care
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8714354407126
  • stuks beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
New Care Bifido Lacto complex is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën.
Bifido Lacto complex is samengesteld uit meerdere stammen van meerdere soorten micro-organismen. Dit wordt ook wel een multispecies probioticum genoemd. Naast multispecies preparaten bestaan ook monospecies preparaten. Monospecies producten bevatten meerdere stammen van één enkel micro-organisme. Aan deze formule zijn eveneens inuline en fructo-oligosacchariden toegevoegd.
New Care Bifido Lacto complex is geproduceerd volgens een bijzondere technologie. Deze technologie is een garantie voor een goede stabiliteit en een goede overleving in het maag-darmkanaal.
New Care Bifido Lacto complex is gedoseerd in de vorm van sachets. Door de inhoud van een sachet op te lossen in water krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken. Deze vorm van doseren zorgt ervoor dat de probiotische stammen beter bestand zijn tegen maagzuur en gal, zodat ze levend aankomen in de darm.

Dosering
1 x daags 1 sachet toevoegen aan een half glas lauw water (100 ml), 15 minuten laten staan, goed doorroeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto Complex ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Waarschuwingen
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere van de bestanddelen. Niet geschikt voor kindderen jonger dan 5 jaar.

Ingredienten

Bestanddelen per dagelijkse dosering:

3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen

Bifidobacterium lactis W51 
Bifidobacterium lactis W52 
Enterococcus faecium W54 
Lactobacillus acidophilus W22 
Lactobacillus paracasei W20 
Lactobacillus plantarum W21 
Lactobacillus salivarius W24 
Lactococcus lactis W19 

Inuline                                                       414  mg 
Fructo-oligosacchariden (FOS)                        36  mg

*        kve = kolonievormende eenheid

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over New Care Bifido Lacto Complex 30ST?

Meer uit ons assortiment