DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Nepwimpers

Bestel nu uw nepwimpers bij DeOnlineDrogist.nl en creëer de look die u wilt!Lees meer

Wat zijn nepwimpers?

Een perfecte look met stralende ogen en volle wimpers of juist gescheiden wimperhaartjes: wie wil dat nou niet? Met nepwimpers (ook wel fake lashes of kunstwimpers genoemd) creëert u makkelijk een mooie look en daarom zijn ze ook razend populair. Het is dé manier om uw ogen meer te laten spreken of bijvoorbeeld een verleidelijke look te creëren. 

Nepwimpers zijn losse wimpers die eruitzien als een strip met haartjes eraan. Vaak zitten ze in een doosje per 2 stuks. Er zijn ook doosjes met 4 stuks die geschikt zijn voor uw bovenste en onderste wimpers én doosjes met veel wimpers zodat u een tijdje vooruit kunt. U plakt ze als het ware over uw eigen wimpers met een laagje lijm. Hierdoor lijken uw wimpers langer, voller of zwarter. Hiervoor kunt u uw handen gebruiken of een wimper applicator. Dit is een klein hulpstuk om het aanbrengen van wimpers eenvoudiger te maken.

Verschillende modellen

Er zijn allerlei soorten nepwimpers. Zo bestaan er varianten in verschillende vormen, lengtes, kleurtjes en zelfs met glitters! U kunt het zo gek niet bedenken wat kunstwimpers betreft, of het bestaat. Sommige kunstwimpers zijn gemaakt van echte haren, waar andere modellen juist weer van plastic haartjes gemaakt zijn. Bovendien zijn er tegenwoordig ook zogeheten magnetische wimpers, die u op uw ooglid bevestigt door middel van mini magneten die in de strip met wimpers zitten.  

Wat zijn wimperextensions?

Nepwimpers dient u niet te verwarren met wimperextensions. Beiden worden gebruikt om vollere wimpers met lengte te creëren, maar wimperextensions worden anders aangebracht.

Het verschil tussen kunstwimpers en wimperextensions

Bij wimperextensions worden er kleine haartjes op uw eigen wimpers geplakt met een bepaalde soort lijm die zacht en flexibel blijft. Dit gebeurt haartje voor haartje en is een secuur werkje, terwijl er bij kunstwimpers sprake is van een strip met haartjes eraan. Wimperextensions laat u zetten door een professional. De haartjes zijn antiallergisch en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ook kunt u zelf kiezen welke vorm, kleur en volume u wenst. 

De extensions groeien of vallen na een paar weken uit en daarna kunt u ze opnieuw laten plaatsen. U heeft geen mascara meer nodig, maar kan dit wel gebruiken als u dat wenst. Dit dient dan wel een mascara te zijn die geschikt is voor wimperextensions.

De prijs voor het laten zetten van wimperextensions is uiteenlopend en verschilt per salon. De behandeling duurt zo’n 1,5 uur. Een refill-behandeling, waarbij ze opnieuw worden geplaatst is vaak minder duur dan een nieuwe set.

Wat is wimperlijm?

Voor het aanbrengen van kunstwimpers is een wimperlijm nodig. Een goede lijm die geen irritatie veroorzaakt en die u eenvoudig aanbrengt en verwijdert? Dat is de Kiss Adhesive Latex Black Wimperlijm. Deze lijm bevat aloë vera en heeft een handig borsteltje om de lijm aan te brengen. Gaat u liever voor een latexvrije, waterdichte lijm? Kies dan de 2B Wimperlijm die zowel op 2B wimpers als op andere wimper-merken toegepast kan worden.

Nepwimpers aanbrengen

Volg hier een simpele uitleg over hoe u nepwimpers dient aan te brengen.

Veel mensen vinden het een eng idee om aan hun ogen te moeten zitten. Het aanbrengen van kunstwimpers lijkt dan ook lastig, maar oefening baart kunst. Met onderstaande stappen kunt u binnen een mum van tijd nepwimpers aanbrengen:

·      Als u make-up wenst aan te brengen, dient u dit te doen vóór u kunstwimpers aanbrengt, zodat de wimpers goed blijven zitten.

·      Haal de wimpers met een pincet of applicator uit het doosje en let op welke wimpers bedoeld zijn voor uw linker- en rechteroog. De haartjes van de wimpers die het kortst zijn, moeten aan de binnenkant van uw oog komen. Knip de wimpers eventueel op maat met een schaartje. Zorg dat de wimpers korter zijn dan uw eigen wimpers, zodat uw ogen niet gaan ‘hangen’.

·      Breng nu een dun laagje lijm aan op de wimperrand en wacht zo’n 20 seconden. De lijm moet plakkerig zijn en absoluut niet te nat. Het laatste wat u wilt is dat uw wimpers verschuiven.

·      Plak de wimpers nu tegen uw eigen wimpers aan op uw ooglid. Plak eerst de buitenzijde vast, zodat u zeker bent dat de wimpers goed zitten. Hoe dichter de wimpers tegen uw eigen wimpers vastzitten, hoe natuurlijker uw look zal zijn. Druk de wimpers altijd nog even extra vast met uw pincet of applicator.

·      Voor een intens effect kunt u eventueel een laagje mascara aanbrengen, maar dit zorgt er wel voor dat de wimpers niet herbruikbaar zijn.

Welke nepwimpers passen bij mij?

Welke kunstwimpers bij u passen, ligt aan de vorm van uw ogen en de look die u wenst. Er zijn allerlei modellen, die passen bij verschillende soorten ogen en die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden. Heeft u grote ogen en wilt u een wat dromerige uitstraling, dan zijn deze Kiss Natural Lashes Daydreamy wimpers ideaal. Ze zijn herbruikbaar en geschikt voor lenzendragers. Gaat u voor volle wimpers met extra veel volume tijdens een romantische date? Kies dan de Kiss Natural Lashes Stunning, die de vorm van de ogen iets verkleinen. Weet u niet welke nepwimpers goed bij uw ogen zouden passen, dan zijn de 2B Eye Lashes Fantasy een goede optie, aangezien ze geschikt zijn voor elke oogvorm. Creëer meer lengte en volume met deze wimpers!

Kunstwimpers schoonmaken

Een goede ooghygiëne is belangrijk. Maak uw kunstwimpers dus regelmatig schoon. Zowel varianten van echt haar als kunstvarianten kunt u het beste met water en een tissue of wattenstaafje reinigen. Gebruik eventueel een oogmake-up remover, maar dan wel eentje die olievrij is. Een klein sopje van babyshampoo kan eventueel als laatste stap nadat u een make-up remover hebt gebruikt, aangezien deze shampoo zacht is voor de ogen en wimpers.

Hoe verwijder ik nepwimpers?

Wilt u de kunstwimpers verwijderen? Dat kan heel eenvoudig. Sprenkel oog make-up remover op een wattenschijfje en dep dit op uw ooglid. Gebruik hiervoor wel een oogmake-up remover op oliebasis. Zorg dat u niet wrijft, maar blijf deppen. Vaak laat de buitenste hoek als eerste los. U kunt dan voorzichtig de wimperstrip lostrekken met een pincet. Als dit niet lukt, kunt u met extra remover proberen de strip los te weken. Vergeet niet, nadat u de wimpers verwijdert, om de restjes lijm van uw oogleden te verwijderen. De lijm kan namelijk voor irritatie zorgen.

Zijn nepwimpers schadelijk?

Kunstwimpers zijn niet schadelijk, mits ze op een correcte manier worden gebruikt. Daarnaast is het nodig om ze met enige regelmaat te reinigen voor een optimale hygiëne. Zodra u pijn, irritatie of rode ogen krijgt, verwijder dan ze dan. Het kan dan namelijk zijn dat de wimpers of de lijm een allergische reactie veroorzaakt.

Kunt u slapen met nepwimpers?

Slapen met nepwimpers is niet de bedoeling, aangezien uw ogen niet tot rust kunnen komen en de wimpers los zullen laten gedurende uw slaap. Zorg dan ook dat u de kunstwimpers iedere dag verwijdert. U kunt ze dan een dag later weer opnieuw aanbrengen. 

Welke kunstwimpers verkopen wij bij DoD?

DeOnlineDrogist.nl verkoopt verschillende soorten nepwimpers van een tweetal merken. Hieronder ziet u de kunstwimpers merken die wij verkopen:

·       Kiss

·       2B

Nepwimpers kopen

Bij DeOnlineDrogist.nl kunt u allerlei soorten nepwimpers kopen. U kunt kiezen uit twee merken en diverse vormen. Of u nu graag vollere wimpers wilt of juist meer lengte, wij hebben genoeg keus.

Heeft u vragen over nepwimpers en het gebruik hiervan? Onze gediplomeerde drogisten staan u graag te woord per email, chat of telefoon.