Hoofdpagina>Seksualiteit>Erectiepillen

Lucovitaal EM5 Erectomedium Forte Capsules 6CP

Een krachtige formule ter bevordering van een erectie en het libido

Korting 50%
10,24 5,12
  • Merk:  Lucovitaal 
  • Inhoud: 6CP
  • EAN: 8713713047126
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Em5 Erectomedium Forte ondersteunt de bevordering van een erectie en het libido en ondersteunt de mannelijke potentie. De formule bevat onder meer het extract van Epimedium brevicornum, Panax Ginseng en L-Arginine. Epimedium brevicornum extract geeft een relaxed gevoel, ondersteunt een erectie en helpt tevens om deze langer te behouden. Panax Ginseng helpt bij het bevorderen van het libido en een erectie.

Dosering
Ongeveer één uur voor de seksuele activiteit 2 capsules met water innemen. Indien gewenst de dosering opvoeren naar maximaal 2x daags 3 capsules voor de activiteit. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar en door vrouwen. Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Het overmatig drinken van alcohol kan tijdelijk de mogelijkheid om een erectie te krijgen beïnvloeden. Voor een optimale invloed van em5 Forte wordt geadviseerd om geen grote hoeveelheden alcohol te drinken voordat u em5 Forte inneemt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van twee capsules
Panax Ginseng 500 mg
Epimedium Brevicornum em5™ extract (20% icariin) 333 mg
L-Arginine 100 mg
Ingrediënten
Panax Ginseng, Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Epimedium extract (Horny goat), Gelatine, L-Arginine, kleurstoffen (Candurin Silver Fine, Briljantblauw FCF).
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal EM5 Erectomedium Forte Capsules 6CP?