DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Leidapharm Koortslipcreme Aciclovir 2GR
Leidapharm Koortslipcreme Aciclovir 2GR

Leidapharm Koortslipcreme Aciclovir 2GR

4,19

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Leidapharm
  • Inhoud: 2GR
  • EAN: 8712755006528
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

×

of

Productbeschrijving

Voor de behandeling van een koortslip

Algemeen
Leidapharm Koortslipcreme Aciclovir, hoe sneller u de behandeling van een koortslip begint, hoe beter. In feite, het beste moment om met de behandeling te beginnen is als u de tinteling voelt. Dus voordat u daadwerkelijk iets ziet. Een koortslip wordt veroorzaakt door een virus en voor een effectieve behandeling van een koortslip is het belangrijk dat u een antivirale koortslipcrème gebruikt. Aciclovir is het meest gebruikte virusremmende werkende bestanddeel in Nederland voor de behandeling van een koortslip.

Hoe te gebruiken?
Leida pharm koortslipcreme zit in een tube van 2 gram. Dat is voldoende voor de behandeling van één koortslipuitbraak. Dus voor 4 dagen lang, 5 keer per dag smeren.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij overgevoeligheid van aciclovir.

ema

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: aciclovir. De hulpstoffen in dit middel zijn: propyleenglycol, vaseline, vloeibare paraffine, cetylalcohol, dimeticon, stearoylmacrogolglyceriden en gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na “EXP”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Na opening is de koortslipcrème nog 28 dagen te gebruiken. Bewaren beneden 30°C. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Neem contact op met uw arts voordat u Aciclovir crème gebruikt. - wanneer u Leidapharm Koortslipcrème Aciclovir 50 mg/g aanbrengt. Aciclovir 50 mg/g is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik (op de huid) op of rondom de lippen. De crème is niet geschikt voor gebruik op de slijmvliezen, zoals in de mond, het oog of de vagina. - als de crème in contact komt met uw ogen. Mocht de crème in contact komen met uw ogen, spoel dan uw ogen met veel koud water. Neem contact op met uw arts als u achteraf toch last krijgt van uw ogen. - als zich blaasjes hebben gevormd op de huid. Aangezien herpes infecties besmettelijk zijn, is het verstandig om contact met de geïnfecteerde huid te vermijden, met name als zich blaasjes hebben gevormd. Het is raadzaam na het aanbrengen van de crème uw handen te wassen, om te voorkomen dat u andere delen van uw lichaam (bijvoorbeeld de ogen) besmet. - als u een ernstig gestoorde afweer heeft. De ernst van de infectie wordt bepaald door een groot aantal factoren, waaronder de mate waarin uw afweer reageert op een infectie. Als u een ernstig gestoorde afweer heeft, kunt u beter nog een keer een arts raadplegen voordat u start met de behandeling, omdat het gebruik van aciclovir tabletten dan overwogen moet worden. Licht uw arts daarom zo volledig mogelijk in over uw ziektegeschiedenis, zodat uw arts de beste therapie voor u kan bepalen.

Meer uit ons assortiment: